Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka1233

mam dziwne mrowienie ciała

Polecane posty

Gość mrówka1233

niby morfologia ok. a mam takie mróweczki niby na ciele któe mi łażą. Byłam u lekarza nic mi nie dał. Co robić? str to wkurza. Mam mrowienie w kończynach na twarzy, różnie.

Gość 3grosze...
pij ginger - imbir po naszemu albo szczypta (na koncu lyczeczki od kawy) 'kajoni' pieprz 2 x dziennie z woda. Ruszaj sie, cwicz, spaceruj. Ten pieprz to na cierpnace wrazenie konczyn. Powodzenia.

Gość dzięki bardzo
a czemu imbir i pieprz??

Gość moze masz borelioze
???????????

Gość 1..1.111.
może to zwiastun migreny ? tzw. aura przedmigrenowa ? może warto się wybrać do neurologa ?

Gość bylam i nic mi nie dal
a mrowienie dotyczy calego ciala.......

Gość 1..1.111.
Mrówka to tylko mrowienie ? jakieś objawy towarzyszące ?

przesietl sobie kregoslup ledzwiowy piersiowy i szyjny; mozliwe ze tam masz jakies nieprawidlowosci

Gość lepiej idz do specjalisty
naurologa.. moja kolezanka tez tak miala i okazalo sie ze to stwardnienie rozsiane! nie ma zartow! :O

Gość mróweczka12344
u neurologa byłam już 3 razy, nic nie stwierdziła po badaniu mnie. objawy towarzyszące - przewlekłe zapalenie zatok. Od tego się zaczęło.

Gość barti82
mroweczka czy mozesz opisac co ci bylo? co stwierdzono mam to samo zapalenie zatok i mrowienie nog i rak barti82

Gość joanka 22
Niestety to moze byc chlamydia pneumonia ja tez tak mam a teraz jeszcze lekarz kaze zrobic badania na borelioze .ogolnie straszne chorubsko nie pomagaja mi leki ciezko sie leczy jesli juz jest w stanie przewleklym ...

Gość ostrowianka
jak to leczyc u mnie tez wynik chlamydi jest podwyzszony ,prosze o odpowiedz

Gość ostrowianka
WŁASNIE ZE NIE MAM ,MAM PROBLEM OGOLNY ZE ZDROWIEM:)o dnosnie ze jestem nosicielem tej bakterii

Gość justyna 21
mam mrowienia w kończynach na twarzy na ustach róznie a morfologia ok ....co robic

Ja tez mam mrowienie twarzy, kończyn twarzy zwłaszcza. Miałam badanie na boreliozę ale nie choruje na to. Taki szczypanie-a powiedz, czy jakieś grudki, syfki na twarzy się pojawiają?

też mam ten problem z mrowieniem ciała ,pytałam pani dermatolog ,przyczyn może być kilka ,bolerioza (badanie na boleriozę zrobiłam ale wyszła ujemnie) drugi powód to problemy neurologiczne tego jeszcze nie sprawdziłam ,jak dowiem się czegoś więcej , napiszę ,pozdrawiam

Gość gośćdretwieje
Mam mrowienie twarzy. Ono sie pojawia i znika. Najpierw na dole policzka prawego, pózniej całe policzko prawe a teraz znowu sie wróciło i dwa poliki mnie mrowia. Jak dotknę twarzy i jej ruszam to nie czuje mrowienie a za chwile wraca. Dodatkowo okolice powiek mi drgają. Prawa reka mam w niej takie dziwne czucie. Jakby zaczynało mowić. Mrowienie twarzy co kilka dni sie pojawia. Co jest? Czy to moze byc od kregoslupa szyjnego bo od ćwiczeń nadwyrezylam i prawdopodobnie pójdę na fizykoterapię. Bardzo sie martwie.

Gość gość
na bank odwiedzili cię obcy też tak miałam a teraz to nawet bała bym się napisać o swoich doznaniach mam dziecko i nie wiem z kim???

Gość gość
a może to brak witamin głównie z grupy B.