ZABUSIA29 0 Napisano Październik 27, 2006 j-w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog na forum Napisano Październik 27, 2006 Oto i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyyyyyyyyyyyy Napisano Październik 27, 2006 pacjentka uciekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 27, 2006 nie syukam informacji mam czkl 36 dniowy, ostatni okresmiaam 1 wryeđni ores spoznia misie ponad 2tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 27, 2006 bola mnie brzuch jak przy okresie, test tzdzien poterminie okresu bzl negatzwnz, czasem mnie mdli ale nie jest to regularne,czuje sie troszkeosabina nie wim cz robic drugi test wizyte mam na 10 listopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyyyyyyyyyyyy Napisano Październik 27, 2006 mnie zemdlilo jak przeczytalam tresc postu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog na forum Napisano Październik 27, 2006 Zrób drugi test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 27, 2006 mam go zrobic juz czy zaczekac pare dni jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyyyyyyyyyyyy Napisano Październik 27, 2006 po co test? Krew: BETA hCG,wynik wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 27, 2006 CZYŻBY NIE BYŁO JUŻ RZDNEGO GINEKOLOGA NA FORUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog na forum Napisano Październik 27, 2006 Ano nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach