kacha2514 0 Napisano Październik 27, 2006 Jestem kilka dni przed @.Martwią mnie jednak niektóre rzeczy dziejące się w moim ciele. Od kilku dni mam stany podgorączkowe-37-37.5 stopnia.Dosyć często nękają mnie bóle głowy.Bolą mnie piersi i czasami odczówam bóle w podbrzuszu.Tłumacze to jednak zbliżającym się okresem.Najbardziej co mnie martwi to to, że ostatnio rano i po niektórych poiłkach miewam mdłosci.Nie są one nie aż tak straszne, jednak występują. Czy jest możliwe, że jestem w ciązy? Wiem, że najlepiej poczekać jeszcze te kilka dni i zobaczyć czy okres się pojawi, ale mimo wszystko czy moga to byc pierwsze objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neska25 Napisano Październik 27, 2006 Jesli współżyłas nie stosując żadnego środka bądź metody myśle że to możliwe- a jeśli stosowałaś lub w ogóle nie współż. sama wiesz że to niemożliwe. Napisz jak to było i jesli współ. bez żadnego środka to określ dzień cyklu w którym był stosun. i czymm się wtedy kierowałas że zdecydował. sie na współż. -może np. długością poprzednich cykli? bo jeśli tak to w tym cyklu mogą być wczesniejsza lub pózniejsza owulacja. W każdym razie jeśli chcesz to napisz- bo tak to trudno cokolwiek powiedzieć. A mogą być to objawy po prostu PSM-jeśli wiesz że nie kochałaś się w dni płodne bez żadnego zabezp. Pozdrawiam.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha2514 0 Napisano Październik 27, 2006 Z moim partnerem jestem już długi czas.Ostatnio kochamy się bez zabezpieczenia- stosunek przerywany. więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neska25 Napisano Październik 27, 2006 No włąsnie a pamiętasz który był to dzień cylku? Bo pewnie wiesz że przed własciwym wytryskiem może być kilka kropel ze spermą, w której jest wystarczjaca ilośc pleników zdolnych do zapłidnieniea-niestety partner całkowicie nie czuje kiedy mu się to "wydobywa". Ale najpierw sie upewnij czy rzeczywiście jesteś w ciązy żeby się tak nie stresować. Wszystko zależy od tego w którym dn. cyklu była ta zabawa czy przed owulacją czy po.jeśli po to nie mozliwa jest ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha2514 0 Napisano Październik 27, 2006 Właśnie trudno mi określić kiedy mogło to wszystko sie zdarzyć, bo dosyć często się kochamy.Boję się tylko, że nakręce się niepotrzebnie.Bardzo chce mieć dziecko, ale odkładamy to bo zawsze nie jest pora-bo praca, bo trzeba jeszcze to i tamto.Bardzo cieszyłabym się gdyby okazało się, że bedę mamą.Dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue_Girl 0 Napisano Październik 31, 2006 To chcesz zajść w ciążę i stosujesz przerywany? Ja go stosuję, żeby nie zajść i jak na razie /po roku/ żadna wpadka mi się nie przytrafiła:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosette3 0 Napisano Październik 31, 2006 czasem zdarza sie cos takiego jak ciaza urojona. zdarza sie dziewczynom/kobietom, ktore sa szczegolnie wrazliwe, podatne na stres oraz takim ktore boja sie zajsc w ciaze. otoz wiem co mowie, bo sama mam ten okropny stan za kazdym razem, gdy kocham sie bez zabezpieczenia. obiawy sa jak przy ciazy, to znaczy dziala to tak, ze podswiadomie doszukujesz sie u siebie pierwszych oznak ciazy: nudnosci, bole podbrzusza, puchnace lydki, czestsze oddawanie moczu itd. a zatem najlepiej zrobic test i sie nie denerwowac jesli okarze sie, ze nie ma czym. a tak na marginesie - ja tez chce miec dziecko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach