Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasan

Jak z nia postepowac?

Polecane posty

Gość sasan

Moja byla wczoraj napisala mi, ze chcialaby mi tyle powiedziec, ze tylko ja jeden bym zrozumial, ze ja wszystko rozumiem, ze rozumiem ja jak nikt inny, ze tak dobrze ja znam i ze wbrew swojej woli jestem jej tak bliski... dzisiaj gadalem z nia w szkole... wczoraj podobno pojechala swojemu chlopakowi aktualnemu po raz pierwszy. Pewnie z tego powodu wczoraj mi takie rzeczy napisala... Gadalem z nia o nas... Ciagle mowi, ze juz nigdy ze soba nie bedziemy, bo i tak nie bylibysmy szczesliwi. Powiedziala, ze mnie lubi i woli mnie jako przyjaciela z ktorym o wszytskim moze pogadac. Twierdzi, ze gdybysmy byli ze soba to ciagle by jej cos nie pasowalo, ze by sie mnie czepiala o byle co, ze ciagle mowilaby, ze do siebie nie pasujemy. Nie wiem co robic... Powiedziala tez cos, ze nie moze byc ze mna z powodu paru cech zachowania, ktore jej zupelnie nie pasuja i ja denerwuja... Co ja mam robic? Chce z nia w koncu znowu byc, ale ona ciagle sie tlyko opiera i nie zgadza, zaprzecza... chociaz twierdzi, ze jestem jej bliski, choc nie chce zeby tak bylo...

Gość jenyyyyyyyyy
odpusc sobie ja chlopie... szuka frajera do ktorego bedzie mogla sie uzalac potem znajdzie sobie kogos a ciebie samego zostawi.

Gość sasan
Rzecz w tym, ze ona ma przeciez teraz chlopaka ;-P

Gość Przestań tworzyc

Gość Przestań tworzyc
nudne topiki