Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilith_ta

Trup w szafie!

Polecane posty

Jaka jest wasza najmroczniejsza tajemnica, o ktorej nie wie nikt, oczywiscie jesli jestescie w stanie napisac o tym tu ;> Kazdy ma takiego trupa w szafie, kazdy! Ciekawa jestem jakie to tajemne sekrety z dawnych lat, lub z niedalekiej przeszlosci skrywacie. Zapraszam na spowiedz :)

Wszyscy mysla, ze stracilam dziewictwo ze stalym partnerem, z ktorym dlugo bylam w zwiazku. Ale niestety stalo sie inaczej przez glupote i alkohol, w za duzej dawce jak na tak mlody pusty leb. Zrobilam to w parku, w bialy dzien z jakims skinem z tego co pamietam...ale nie pamietam za wiele. Wracalam do domu pociagiem, na szczescie z kolezankami, mialam poplamione krwia spodnie, koszmar, o dziwo nikt w domu sie nie zorientowal ani ze byl alkohol, ani ze wlasnie cos stracilam, ani tez, ze nie bylo zadnej szkolnej wycieczki. Szkoda, ze stalo sie tak jak sie stalo.

Ja tez raczej nie, ale tu mozna anonimowo...wyrzuci z siebie cos czego normalnie nie powie sie nawet zaufanej osbie.

Gość marcysia7
lilith ja tez mam cos takiego o czym niewie nikt oprocz mnie

Gość -----------------
ja mam jeden sekret o ktorym wiem tylko ja, to jest glupia rzecz, zakrawa na jakas schizofrenie, ale jedyna o ktorej nikt inny nie ma zielonego pojecia. i nikt by sie nie spodziewal ze moge robic cos takiego :D zdarza mi sie w nocy jak wszyscy spia, ja tez gasze swiatlo, zakladam sluchawki na uszy, biore stos plyt, mikrofon i udaje ze ejstem gwiazda muzyki :D serio mowie, to jest chore, ale mam jakies parcie na scene i spiewanie, nie wykorzystane nigdy i dlatego chyba to robie :D ok juz nic nie mowie, zjedzcie mnie...

Gość ziellony
ja naprawdę jestem kosmitą, ale przebieram się za człowieka

Gość marcysia7
no cos ty!to przeciez nic takiego.nie rozumiem dlaczego spiewasz jak wszyscy spia

Gość marcysia7
a ja jestem czlowiekiem a tylko przebieram sie za kosmitke:-)

Gość ja jestem trupem w szafie
w małżeństwie mojego faceta :-((( gniję w szafie 4 lata i nikt nic nie czuje :-((tego smrodu

Gość fajny tytuł
A mój mąż myśli ,że przd nim miałam tylko jednego partnera i nigdy się nie dowie ,że był jeszcze jeden.....

Gość no ja to mam
ich pełno :-0 Moj maz wie o 3 a bylo 10 :-0 lepiej juz nic nie mowie...

Gość a ja sama przebiłam
błone dziewiczą zeby mój pierwszy nie wiedział ze jest pierwszym:)no i poza mna i terqz wami nikt o tym nie wie:D

Gość a ja.................
wszyscy myślą że jestem mądrzejsza, a w rzeczywistosci mam wiecej szczescia niz rozumu :o t jest moja tajemnica

Gość glonojad ze stawu
Ja mam taki mały fetysz...Bardzo lubię brzydkie zapachy. Tam gdzie ktoś zakrywa nos jak wciągam powietrze jak szalony. Nawet zapach kału mnie cieszy...ale tylko mojego :( Niezła skifa, nie?

Gość a ja.................
no :)

Gość nigdy sie nie przynałam
mojemu facetowi że sie onanizuje... zawsze myslał że jestem taka cnotliwa :)

Gość glonojad ze stawu
Najgorsze jest to, że wiem że to śmierdzi, ale bardzo mnie to przyciąga i nie mogę się oprzeć.

Gość gfde
dałem kosza 10 kobietom w życiu.Gdyby ktos wiedzial to by pomyslal ze jestem jakis wybredny albo gej..A ja wole byc sam i nie potrzebuje dziewczyny..

Gość chyba jestem kleptomanką

poniewaz bylam przez 8 lat z facetem, ktorego nie kochalam, nie wiem czy go w ogole lubilam, ale bylam z nim bo byl swietny w lozku, a ja mam spore potrzeby i jestem w tych sprawach wymagajaca. Teraz jestem z milosci, no powiedzmy, bo pewnie znalazlby sie ktos kto temu zaprzeczy. Ale zdarzaja mi sie skoki w bok, bo lozkowe sprawy jakos ciekno u nas wygladaja. Zaluje swojego postepowania, ale poped czasem bierze gore.

Gość a jaaaaaaa hehe
jestem w stałym zwiazku. jestesmy zareczeni. przed tym jak zaczelam byc z nim, bylam z kims 4 lata. i moj facet mysli, ze spalam tylko z nim, a ja spalam oprocz bylegho, jeszcze z 2 :O ale tego nikt sie nie dowie :D

Gość wsszyskie seksrety
dotyczą poniekąd seksu..CZyżby to było najwazniejsze w życiu?Tylko seks?

Gość a ja rozbiłam auto mojego taty
i nakłamałam, że niby ktoś mi drogę zajechał i dlatego wylądowałam na dachu w rowie. tak naprawdę to za szybko jechałam. :o

Gość LissBite
A ja kiedys umowiłam sie z kolezanką na damską popijawe...Kupiłysmy sobie 0,5l robiłysmy drineczki az tu w pewnym momencie zaczełysmy sie całowac...Nikt o tym nie wie i sie nie dowie!!!!!!!!!!

Moze i seks nie jest najwazniejszy ale najtrudniem mowic otwarcie o bledach znim zwiazanych, a najlatwiej te wlasnie popelnic. Co do auta i wypadku to mialam podobny przypadek, ktory oczywiscie ukrylam w szafie, bo obciach jak nie wiem co. Jechalam za szybko, ogladalam sie w lusterku i nie zauwazylam, ze facet przede mna wlacza kierunkowskaz i zmniejsza predkosc do zera...Ja na na hamulec i w poslig. rozwlailam auto i nasciemnialam, ze to nie z mojej winy...

Gość a bo to jeden trup

Gość kostnica
ja mam pełno trupów:(