Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ambrozja7

Dora Cosmetici-mial ktos?

Polecane posty

Chcialam kupic sobie kosmetyki tej firmy-Cosmetici dora,ale nie wiem gdzie je mozna dostac.ponoc maski do wlosow sa rewelacyjne ,ale rzadkow ktorej aptece mozna je dostac.Ma moze ktos linka do adresow aptek z tymi kosmetykami??

Gość kupisz w aptekach
ale nie są takie rewelacyjne jak myślałam:O też naczytałam się o ich zbawiennym wpływie na włosy, ale maska z bambusa jest jak zwykła odżywka rozczarowałam się, bo gdyby jeszcze kosztowała jak zwykła odżywka to spoko, ale kosztują dużo więcej

może niech Ci apteka sprowadzi z hurtowni? ja miałam maskę a bambusa, bardzo ładnie pachnie, no dobra to była, ale nie rewelacyjna, miałam po niej trudności z rozczesaniem włosów. dosyć wydajna.

Hmmm...to mowicie,ze nie sa takie rewelacyjne,a jakie wedlug Was maski do wlosow poradza sobie z kruszacymi i rozdwajajcymi sie wlosami??Bo faktycznie naczytalam sie,ze ta bambusowa to takie cudo :P

a kruszące się z jakiego powodu? ja miałam spalone rozjaśnianiem i pomogły mi rekonstruktory, zawsze po nie sięgam po farbowaniu, wygładzają włosy i czasami są jedynym preparatem, po jakim można rozczesać takie zniszczone włosy. rekonstruktor ma w ofercie np. Joico, Lanza, poszukaj w sklepach fryzjerskich albo na allegro. cena ok. 100 zł.

Gość niestey ale troszkę się
spóźniłyście...:o Tych kosmetyków od prawie roku nie ma na polskim rynku, bo wycofał się importer. Żadna apteka juz ich nie sprowadza, nie mają jej hurtownie, co najwyżej można sbie kupić za granicą, albo jakies egzemplarze, które nie sprzedały się od zeszłego roku. A maski były faktycznie dość dobre.

Justa!dzieki za porade.A co to sa te rekonstruktory??jesli mozesz to podaj mi jakis link przykladowy.No wlasciwie to nie wiem od czego mi sie wlosy krusza...moze z nerwow :( bo nie farbuje,nie susze suszarka...Nie sa sypkie i ciagle jest problem z rozczesaniem,bo sie placza,pomimo,ze uzywam odzywek.Przez ostatnie 4 miesiace uzywam raz w tygodniu maski L\'oreala -Absolut Repair...ale efekt nie jest oszalamiajacy.Dlatego szukam czegos ,co pomoze moim dlugim wloskom-bo nie chce ich obcinac :)

nie będę zakładała nowego tematu ale mam pytanie odnośnie tych kosmetyków. Dzisiaj miałam w aptece przeprowadzone badanie włosów i okazało się, że mam bardzo tłustą skórę głowy, zapchane i zanieczyszczone cebulki włosów i stąd się biorą moje problemy z nimi. Facetka powiedziała, że nadmierne wypadanie włosów jest właśnie z tym związane i jeśli czegoś z tym nie zrobie to będzie naprawde źle :/ Poleciła mi linie seboregulującą Dora Cosmetici, poodbno dostępną w aptece, która kosztuje ponad 100 zl na miesiąc. Czy któraś z Was używała kosmetyków tej firmy?bo nie wiem czy warto wydawać tyle kasy.