Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona matka Polka

Rosnie nam skrzywione moralnie i umysłowo pokolenie

Polecane posty

Gość nieeeeee
przestancie z tym obwinianiem ! KOBITY Oni wszyscy sami siebie teraz oskarzaja i przezywac tragedie beda dłuzej niz wam sie wydaje nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni

Gość nieeeeee
ludzie przezywaja niebywała tragedie a wy tu sobie pogawedke ucinacie jestescie załosne wsztstkie!

Gość ddsfdsf
chyba dyskusja na temat tego co sie dzieje w kraju nie jest niczym nagannym ???

Gość ddsfdsf
pewnie...lepiej ignorowac problem i przejsc nad nim do porzadku dziennego...i zyc jak gdyby nigdy nic ...do nastepnej tragedii :(

Gość nieeeeee
co da wasza dyskusja??? kreci to was? nie macie innych tematów do dyskusji tylko szukanie winnych W polsca kazdego dnia poełnianych jest około 20 samobójstwo wiecie kto jet temu winny ? tacy jak wy doszukujecie sie sensacji ? potzrebujecie igrzysk???? mam załobe po samobójcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie tez obwince ze 20letni chłopak z mojej dalszej rodziny powiesił sie ? zamilczcie lepiej bo nie wiecie jak to boli!!!!!!!!!!!!

Nie doszukujemy się sensacji, tylko próbujemy dociec, dlaczego dzieje się tak, jak się dzieje. A jeśli ludzie wyciągną z tego jakieś konstruktywne wnioski, to tylko lepiej dla innych.

Gość nieeeeee
skoro szukacie winnego tej tragedii która juz sie stała i nic tego nie zmieni oznacza to ze same jestescie skrzywione moralnie i umysłowo Ludziom zawalił sie swiat a wy tu ble ble ble!!!!!!!!!!! Ich wyrzuty sumienia beda gnebic!!! wy juz nie musicie nad nimi sie pastwic!

Gość adsdsfdgs
Ciebie nie ale Jego rodzicow owszem i nie zabronisz nam wypowiadac swego zdnaia :O

Gość adsdsfdgs
nie pastwimy sie nad nimi :O tylko szukamy przyczyn :O

Gość nieeeeee
jego rodziców???? Oni sa zywymi trupami ! kopnij ich jeszcze zeby mieli gorzej niz maja

Tak to jest gdy ludzie za bardzo lubią seks, a potem hodują dzieci (czytaj: zapewniaja pożywienie i miejsce do spania) zamiast wychowywać

Gość adsdsfdgs
:O mylisz pojecia kobieto...tyle Ci powiem

Gość nieeeeee
jasne ze nie moge zabronic ale po tym co przezyłam ja i cała rodzina prosze.....nie oceniajcie bo ci co zostali po tragedii maja juz piekło na ziemi i nie trzeba im dodatkowych kar wierzcie mi! nie wiecie jak bardzo boli ......dusza

\"Ich wyrzuty sumienia beda gnebic!!!\" - dzięki, rozśmieszyłaś/łeś mnie, szkoda tylko że czymś takim...

Gość nieeeeee
moze myle sie ale w mojej rdzinie był samobójca i patrze na sprawe inzczej

Gość adsdsfdgs
ale ja nie kwestionuje tego ze to boli :O rozumiem to i wiem ze najgorsza kare i tak poniosa we wlasnym sumieniu (o ile je maja) ale nie zmienia to faktu ze jakies przyczyny tego musza byc...

Gość nieeeeee
rozśmieszyłaś/łeś ?????????????????????no to sie smiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nieeeeee
masz powód do smiechu?

Gość adsdsfdgs
a poza tym my tu nie mowimy o kwestii samobojstwa tylko o zachowaniu tych zwyrodnialcow !!!

Gość do nieeeee
A nie myślisz, że kiedy znajdzie się przyczyne tragedii, może uda się uniknąć takich sytuacji w przyszłości? Tym , którzy odeszli, nic życia nie zwróci, ale może uda się powstrzymac innych??

Gość adsdsfdgs
no wiec tlumcze po raz kolejny ze dalek ajestem od pastwienia sie nad kimkolwie a jedynie chce zrozumiec dlaczego dochodzi do takich incydentow :(

Gość nieeeeee
napisałas::::::: ale Jego rodzicow owszem !!!!!!!!! zmieniasz teraz zdanie? juz nie obwiniasz?

Gość nieeeeee
ktos tu napisała o rodzicach ani ze to oni sa winni a ja pytam ? ONI????????

Gość dadasdasf
no wiec wlasnie ONi ??? a nauczyciele sa winni ? :O wiec sami sie zastanowcie zanim kogos obwinicie :O

Gość nieeeeee
nikomu nie zycze takiej tragedii NIKOMU!!!!!!!!!!!!!to boli bardziej niz moze sie to wam wydawac

Moja Mama była nauczycielką (na emeryturze od 11 lat). Była szanowana przez tzw. grono i większość uczniów nawet tzw. skrzywionych bo trzymała dyscyplinę a jednocześnie miała kontakt z młodymi (to rzadkość dla tego rocznika belfrów) i w dodatku potrafiła ich jeszcze czegoś nauczyć, co zakrawa na cud. Już wówczas dostrzegała pierwsze symptomy kryzysu i antycypowała obecny Sajgon. Ale kosztowało ją to całkowitą utratę zdrowia. Teraz twierdzi że zakończyła pracę w ostatnim momencie przed przyjściem tej \"fali\" której skutki obserwujemy - po prostu nie dała by sobie rady, jak jej młodsze koleżanki, które już teraz chodzą z ciężką nerwicą i w dodatku są zerem dla dyrekcji, kuratorium i jaśnie państwa rodziców. Poniekąd znów wyszło na moje - zawsze twierdziłem i będę twierdził że nasza nacja dla własnego dobra powinna przestać się rozmnażać bo zgotujemy sobie jeszcze większe piekło niż teraz :(

Ależ pieprzycie od rzeczy. To co się zdarzyło w tej szkole to tragedia, ale obwinianie całej młodzieży świata to przesada. Znakomita większość dzieciaków to normalne dzieci które wyrastają na normalnych ludzi. A tu zaraz słowa w rodzaju \"Sajgon\" \"wszyscy\" \"skrzywione pokolenie\" - po kiego grzyba?

Incydenty byly zawsze.Nawet moj ojciec powiedzial wczoraj ze w jego mlodych latach tez sie wieszlali..Tylko nikt od razu z telewizja nie przyjezdzal..... Taki problem nie jest od wczoraj on narasta i narasta .Dzieci maja coraz wieksza swobode i dostep do wszystkiego.A to tylko wina Nas rodzicow.Moje dziecko jest jeszcze małe i zna słwo NIE.Ja pytam po co trzecioklasiscie telefon komorkowy? albo 7 latkowi komputer od ktorego juz w tym wieku sie uzaleznia(mowie o kompie tylko dla sibie) Co do nauczycieli....tak jak juz wsponialam kiedys taki urwis jak dostal po lapie to nie pochwalil sie w domu bo matka by mu poprawila.Byl jakis respekt przed wychowawca.Teraz? nikt by sie nie odwazyl za ucho pociagnac bo mamunia juz by byla na drugi dzien i albo by byla awantura albo \"maluszek\" przeniesiony do innej szkoly bo ta jest be.

Gość nieeeeee
_____________________________________________________(*)