Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dziewczynka

wkurza mnie to, że faceci....

Polecane posty

Gość fajna dziewczynka

... mowia ze jesli dziewczyna chce miec faceta zaradnego, obrotnego to zaraz nazywana jest materialistka. dla mnie ci co tak mowia to zwykli nieudacznicy ktorzy probuja swoja nieudolnosc odwrocic na boczne tory opowiadajac takie bzdury. to jasne ze ja jako kobieta wole byc z kims kto potrafi cos w zyciu zrobic a nie z kims takim co wiecznie narzeka ze nie ma pracy nie ma pieniedzy i psioczy na ludzi ktorzy cos osiagneli... co o tym myślicie ???

Gość fajna dziewczynka
nikt mi nie odpisze?

Gość przykre ale prawdziwe
najwiecej o kasie mówią,i o tzw.blacharach i materialistkach własnie faceci-ciapy,zakompleksione,uciekac od takich!!!

Gość fajna dziewczynka
fajnie, że sie ktos ze mna zgadza :)

to zalezy, bo jesli dziewoja szuka faceta, ktory zapewni jej bezpieczenstwo finansowe, to OK, o ile sama oczywiscie pracuje!!!! Ale jesli chce JEGO pieniadze na SWOJE wydatki, to jestem przeciwny

Gość Fajna dziewczynka
To niesprawiedliwe! Czy to az tak duzo, ze szukam faceta obrotnego, przy kasie, z duzym penisem?

Gość fajna dziewczynka
i tak powiem masz racje. ja pracuje i chce faceta ktory rowniez to robi ( oczywiscie mam na mysli ambitna dobra prace a nie jakas np w markecie dla leszczy ) sama na siebie zarabiam ale chce aby moj facet byl zaradny

Gość Fajna dziewczynka
Bylbym zapomniala, wkurzaja mnie tez ci z malymi fiutkami. Szkoda slow, wyciagnie taki ze spodni i nie wiadomo, co z tym zrobic. Gdzie ci faceci z prawdziwego zdarzenia? No gdzie?

Gość fajna dziewczynka
uwaga - podzywaja sie pode mnie debile...

Gość fajna dziewczynka
Gdzie pracuje? W przetworni podrobow indyczych, pod Nowym Saczem? A co to ma za znaczenie?

Gość fajna dziewczynka
pracuje w kancelarii prawniczej, jestem na asesurze adwokackiej

Gość fajna dziewczynka
Pracuję w prosektorium w Gdańsku, myję stopy denatom. Coś jeszcze?

bo to jest po prostu cecha charakteru. nie chodzi o pienadze; ale o to czy dana osoba jest leniem; nastawionym na pasozytnictwo; czy tez moze ma jakies ambicje; jest zyciowa; zaradna. wazne zeby zeby robil cos sensownego - to cecha charakteru; o to chodzi a nie o pieniadze

Gość fajna dziewczynka
Mam wymagania w stosunku do facetow, chyba moge miec? Coz, nawet jesli uzywajac tępo zakonczonego olowka, stymuluje analnie samice pawianow w krakowskim zoo, nie czuje sie gorsza.

Gość wydajesz sie pustakiem
a wiesz dlaczego? Bo napisalas "mam na mysli ambitna dobra prace a nie jakas np w markecie dla leszczy" uwazasz, ze ludzie, ktorzy pracuja w marketach, to leszcze? :( zadna praca nie hanbi. Wazne, ze sie ja MA!!! Ale Ty pracujesz w kancelarii prawniczej i pewnie wszystkich, ktorzy zarabiaja mniej niz srednia krajowa, uwazasz za leszczy i zyciowych popaprancow. Zawsze sie od czegos zaczyna, nawet jesli jest to hipermarket.

Gość fajna dziewczynka
to nie tak.... ale jeśli facet w wieku powiedzmy 27 lat pracuje w markecie znaczy że : - nie jest ambitny bo nie skończył zapewne studiów - jesli je skonczyl a nadal nie ma lepszej pracy ( jak ktos szuka to znajdzie na prawde ) to jest nieudacznikiem

Kończę studia w tym roku się bronie. Póki co pracuje może nie w supermarkecie ale księgarni, żeby opłacić, pomagam uczniom przy zadaniach domowych. Jestem zaradny czy fajtłapa życiowa? Kto jest bardziej zaradny ten co zaczyna od pracy w supermarkecie? (tam tez pracowałem) czy ten co odziedziczył stołek po tatusiu czy znajomościach?

Gość fajna dziewczynka
jestes zaradny i to bardzo moim zdaniem...

Dodam, że mam 26 lat. I nie zarabiam więcej niż 1100 zł (na ręke) za miesiąc - z lekcji i pracy. A teraz?:)

Gość fajna dziewczynka
nie jestes nieudacznikiem

ejjjj to naprawde nie chodzi (moim zdaniem) a to czy kancelaria czy supermarket. roznie sie ludziom zyvcie uklada; nie wszyscy moga skonczyc studia w wieku 24 lat ... chodzi o to zeby dana osoba posiadala pewne cechy charakteru; zeby myslala o przyszlosci; zeby dziala. zeby nie byla psaozytem i leniem patentowanym. rozne ludzie maja warunki; to ze ktos pracuje w supermakecie moglo oznaczac np ze nia mial tak latwego startu jak inni .. niektorzy musza bardzo ciezko pracowac zeby miec cos co inni maja od reki.. i nie mozna osadzac po pozorach

Gość wydajesz sie pustakiem
ale mi chodzi o to, zeby nie obrazac ludzi ze wzgledu na prace. Co z tego, ze pracuje na kasie w markecie w wieku nawet 40 lat? Jesli jemu to odpowiadia, to jego sprawa. Jesli Ty nie jestem nim zainteresowana, to Twoja sprawa, ale nie nazywaj takiego kogos leszczem.

no zgadzam sie z przedmowca ... takie nazywanie tez o czyms swiadczy i nie jest to chyba nic dobrego