Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Masturbacja

Najdziwniejsza Masturbacja w życiu

Polecane posty

Gość cholera..
.. i co, jak dochodzisz to tez prowadzisz? i w czasie? i panujesz nad pojazdem? :D

Gość Anetka..
pewnie że prowadzę bo podnieca mnie szybkość..:)

Gość cholera..
... a potem że wypadki. :classic_cool: mam nadzieje, ze wtedy akurat nie wyprzedzasz :o :classic_cool:

Gość Anetka..
zazwyczaj jadę lewym pasem..:)

Gość cholera..
... 👄 🖐️

Gość agusia..
wsadziłam sobie banana....a on go zjadł..

Gość anet654
hej . ja tez mam podobna sytuacje z ta nakrętka od dezodorantu ... jak ja wyjąć kur...??jestem załamana

Gość pantoflarz
a ja kiedyś miałem złamaną noge w gipsie , leżałem w domku pod kocykiem , naszła mnie chęć ulżyć sobie trzepiąc małego . Bawiłem się powoli bo lubię dłuuuuuugoooo. Przyszła koleżanka żony coś tam pogadała , żona poszła zrobic herbatkę a ja już byłem napalony i musiałem jakoś skończyć :-) ułożyłem sobie kocyk aby mnie załaniał , koleżanka przeglądała gazetę i jak zacząłem się spuszczać ona zaczęła o coś mnie pytać .. Do dziś nie wiem czy widziała czy też nie, domyślam sie , że się kapnęła ale nie dała znać po sobie bo wytrysk musił wylecieć nad kocyk.. ale co tam , fajnie mi było.. chętnie bym to zrobił przed obcą kobietą robiącą sobie to samo ....bez krępacji

Gość pantoflarz
A i kiedyś w pracy... też bylo fajnie... w samochodzie też to robiłem..

Gość gospodyni 2008
a ja kiedyś w tramwaju wyciągnęłam kochasiowi małego i nie mogłam go schować bo w ręce urusł mi. staliśmy na końcu wagonu za siedzeniami. na przystanku wsiedli ludzie i zrobiło się tłoczno. odwróciliśmy się od nich w stronę szyby. a tam na ulicy też pełno ludzi. dojechaliśmy do jego domu i dałam mu swój sweter aby go przykrył. w domu powiedział żonie że go znalazł /a był brudny od spermy/. myślałam że będzie na mnie zły ale nie był. jeszcze teraz śmiejemy się z tego.

Gość Ortalmen27
A ja lubię to robić w kurtkach i płaszczach ze śliskiego i błyszczącego materiału. Najlepiej damskich. Marzę że kiedyś poznam dziewczynę, która też ma podobny fetysz i też będą ją kręcić śliskie i błyszczące materiały. Lubię też ocierać się Wackiem o takie kurtki i płaszcze ale najbardziej lubię patrzeć na dizewczyny ubrane w takie śliskie i błyszczące ciuchy. Ciekawi mnie też czy kobiety to kręci? Czy któraś z was się tak masturbowała?

Gość a moja
podczas plyniecia lodka, moj ukochany siedzial za mna :D

Gość YYgoor
w pociągu - sypialnym. Miałem kuszetkę na górze. Rozebrałem się do stringów (aby nie było wątpliwości czarnych męskich) , i przykryłem "firmowym" prześcieradłem. Na górze obok mnie leżała dziewczyna. W nocy przebudziłem się podniecony. Ściągnąłem stringi poza przykrycie tak, że znajdowały się na moich kostach, moje ciało się prężyło, ponieważ ręką pieściłem mojego penisa. W pewnym momencie prześcieradło zsunęło się ze mnie i leżałem przeżywając rozkosz całkiem odsłonięty. Mam nadzieję, że ta dziewczyna spała.

Gość mam 13 lat
Kiedyś jak byłem na basenie z kuzynką to zciągnełem majtki a kuzynka złapała mnie za pisiorka bardzo bolało ale puzniej waliłem konia pod wodą ale najlepiej kuzynka kazała mi iść do damskiej szatni i rozebrać się do naga wstydziłem się ale to zrobiłem. w szatni było dużo kolerzanek kuzynki. kazały mi walić konia więc to zrobiłem.

Gość vaje90u0
jesteście wyrodnymi matkami, które nie zasługują w ogóle na słowo "mama" i krztę wdzięczności. masturbuje się 90% chłopców i mężczyzn, większość zaczyna właśnie w takim wieku - wczesnego dojrzewania. To nie jest nic złego. To normalne. Nie ma czegoś takiego jak pomoc masturbującemu się ''dziecku''. Masturbacja to normalna i zdrowa sprawa. Wzbudzając w młodym człowieku poczucie winy robicie coś bardzo niemoralnego. Masturbacja to nie jest rzecz, której młody ma się wstydzić i ukrywać-o tym trzeba rozmawiać. Ale polacy o seksie nie potrafią rozmawiać - co wy doskonale pokazujecie swoją postawą. A tak zwany syndrom onanisty dotyczy tylko dojrzałych mężczyzn, którzy nie potrafią się spełniać w seksie z kobietą, bo są przyzwyczajeni do masturbacji. Natomiast w wieku młodzieńczym, z powodu braku partnerki, codzienna masturbacja jest wskazana.

Gość Galakszi
Wiecie,Ja opowiem o sobie. Mialam 4 latka , wkladalam se rekawiczki ojca do majtek gdy szedl po kinder niespodzianke dla mnie:3. Troche pozniej poznalam kolezanke, no i w pokoju ciemnym kladlysmy misie na lozko , rozbieralysmy sie, nasza piczka celowala na nosek misia,no i tak do przodu sie kiwalysmy i do tylu. Probowalam z Pilotem , Telefonem stacjonarnym , Lalkami Barbi , Moimi zabawkami z 3 lat (Littlest pet shop) , Szminkami zamknietymi , Kremami , telefonem , poduszkami, stolem w szkole (Spiewalismy piosenke w 4 klasie no i kolo lawki naszej taki stol no nie , no to ja tak sie przyblizalam i oddalalam) , palcami nie daje mi to przyjemnosci , laptopem , tabletem , no i najlepsze co odkrylam : Minetka z psem . Macie psa? Lubi czekoladowe kremy? Czekolade?Sline? No to rozbierzcie sie i wezcie psa na lozko. otworzcie piczke , poslincie ja , i zawolajcie psa ale pokazcie mu ze mu cos dajecie , a jak nie chce sliny , to krem jakis np : Kiner bueno , z niego mozecie wydobyc krem i se posmarowac , straszna przyjemnosc , minetka , bez chlopaka .Jeszcze sie masturbowalam olowkami , dlugopisami , Zakreslaczami , koldra , i innymi rzeczami ale nie pamietam jakimi . Mam nadzieje ze pomoglam.

Gość jjbcbdbbcbncvn
masturbacja przez łaskotanie albo przykładanie sobie lodu do ciała dla wywołania szoku termicznego :classic_cool:

Gość jakiś ti mundry
ZZ :D

Gość utoja
butelka od sprajta :P

Gość P4trycj4 :*
Ja zazwyczaj paluszkiem sobie dogadzam ,trochę żelu nawilżającego na moją małą i zabawa :* Bardzo bym chciała z jakimś chłopakiem , mam 15 lat ale nie mam komu o tym powiedzieć , mam swoje powody. Teraz są wakacje to dużo czasu jestem sama w domu to wiecie ... więcej czasu na zabawy. Odpowiadając na pytanie "Najdziwniejsza Masturbacja w życiu" mogę śmiało stwierdzić że był to dzień kiedy moja przyjaciółka przyszła do mnie na noc, oglądałyśmy różne filmy , jeden był bardzo zboczony (zainteresowani pytać to dam tytuł) i tak się złożyło że nasze wygłupy zmieniły się w naprawdę podniecającą atmosfere , złapała mnie za moją ciasną księżniczkę i wtedy poczułam to zniewalające uczucie ,zbliżyłam się do niej i zaczęłam całować , włożyła mi rączkę w majtki i masowała , nawzajem rozebrałyśmy się całując i nasze igraszki zakończyłyśmy masturbacją i orgazmem. Niestety ona wyjechała do USA i bylo nasze jedno takie spotkanie , ale obiecałyśmy sobie że to powtórzymy. Była naprawdę śliczna , a tak słodko pachniała.... Pozdrawiam i całuję, Patrycja :* <3

Gość Rec1
Mi opowiedz!:-) Mam 16lat

Nie wiem czy można to nazwać dziwnym miejscem ,ale w zapchanym autobusie na ostatnim siedzeniu przy szybie to robiłam a facet stal kolo mnie bokiem i chyba cos widzial bo pala mu stanela a mnie jakby piorun trzasnal jak patrzylam na niego. Orgazm byl taki ze myslalam ze odgryze sobie jezyk zeby nie wrzeszczec!!!!