Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Masturbacja

Najdziwniejsza Masturbacja w życiu

Polecane posty

Gość do Albina
Szkoda, że ten misiek nie był wypchany watą szklaną...

Gość wacek
moja najdziwniejsza masturbacja to jak cały przebrałem się za dziewczyne i wyobrażalem ze jestem z dziewczyną i dotykam jej ciała a to były damskie ubranka na moim ciele i było super spudniczka rajstopki czułenka staniczek i czerwoniutkie majteczki ładnie wtedy wyglądalem jak laska.

Gość niebieska jak pomarancza
wow.......

Gość alone in the dark
Ulżyłem sobie kiedyś przy użyciu nadmuchiwanej rękawicy bokserskiej dla dzieci. Napompowałem ją z całej siły, trochę wazelinki i mój wacek wszedł jak w masło w ten ciasny otwór gdzie normalnie rękę się wkładało. Było to tak niesamowite uczucie (porównywalne z seksem analnym), że spuściłem się (do tej rękawicy oczywiście) dosłownie po kilku ruchach...

przeszedlem juz : - odkurzacz - nadmuchiwany statek z otworem - cisnienie wody z prysznica - dymanie czegokolwiek - o miejscach nie bede pisal bo juz to robilem prawie wszedzie

Gość Ja też lubię
dmuchane zabawki, mam wielkiego nadmuchiwanego banana którego ujeżdżam między nogami, właśnie naszła mnie na to ochota :)

Gość widziałem...
kiedyś w sieci filmik jak panienka siedziała okrakiem na przezroczystym balonie podobnym do nadmuchanej prezerwatywy, tylko dużo większym, miała naoliwione ciałko i ślizgała się swoim kroczem i cyckami po powierzchni tego balona, ujeżdżając go i wyginając się seksownie...

Gość man
Kobiety z zalozenia chyab nic tu nie pisza bo wiedza ze faceci beda sie brandzlowac czytajac te forum. Ale na inny ch podobnych mmmm sweet. wzwod od czytania doznan i marzen

Gość Kuraczek
Dla mnie ogólnie mastrubacja jest dziwna i czasami troche szokujaca ale lubię to robić i robie to codziennie, a nawet kilka razy dziennie (tylko czasami mam krótkie dni abstynencji). Wsadzałam sobie do piczki już chyba wszystko co dalo sie wsadzić (no i oczywiscie bezpiecznie wyjąć) ale nie od tego dostaje orgazmu. Za każdym razem jak chce dojść muszę pieścic moją łecztaczkę a wykorzystuje do tego mój masażer do ciała :), który wg. mnie najlepiej masuje moja cipkę :) czasami szczególnie parę lat temu korzystałam z ciśnienia w prysznicu . Najlepsze co może byc to po brzegi wypełnione obie dziurki no i mój masażer na guziczku :).Szkoda tylko że mój facet nie może mnie doprowadzić do orgazmu (może to przez to że przyzwyczaiłam się już do moich pieszczot) bo przez to sex z nim zaczyna mi się nudzic. Niestety nie mówię mu co wyprawiam z moim ciałem sama bo się wstydzę mu o tym mówić.Łatwiej byłoby mi powiedzieć to komuś obcemu. A jeśli chodzi o móją najdziwniejsza masturbację w życiu...sama nie wiem ogólnie nic dla mnie nie jest dziwne (nie wstydze się tylko sama przed sobą) bo co takiego niezwykłego jest w wkładaniu sobie róznych rzeczy.....

Gość a ja onanizowalem sie
w kosciele,wkrzakach. wszkolnym kiblu,na klatce schodowej,na balkonie. w piwnicy wiele tego bylo

Gość klarakafe
ja kiedys marzylam o fistingu (cala dlon az do przegubu) sama nawet wlozylam ją sobie, ale nie tak dużo. delikatna rękawiczka sporo oliwki, wygięłam się i był odlot...naprawde :) ale juz mi chyba przeszło. cipeczka się za bardzo rozciągnie... ale butelka, ogóreczek, mała cukinia...sama już nie pamiętam teraz chciałabym trójkącik...

Gość klarakafe
nie tylko... nie muszę wskakiwać na forum co chwilka :) buziaczki :)

Gość bździoch_dziewczyna
ja w łazience ,ale najdziwniejsza :pod biurkiem z nogami w górze na biurku.tylko ja lubię długo. mało się nie wścieknę z oczekiwania,lubie na leżąco

Gość NISS-ANKA
mam w domu matki koleżanki i wpycham je czase sobie do cipki. lubię tak.

Gość kakafe
no cos ty ? wkladasz sobie w cipeczke majtki kolezanki ? i to cie kreci ? pewnie samo pocieranie materialem juz swoje robi :) uuuu juz mi sie fajnie robi na sama mysl kupilam cukinie, jest swieża, twarda i duża pa pa :)

Gość takie tam bzdety
prysznic to były początki, poduszka w łóżeczku, napełniony ciepłą wodą termofor (zajefajnie się go ujeżdża i odlot w maksymalnie krótkim czasie bo fajnie rozgrzewa ), poręcz fotela, ogórek szklarniowy (lubię iśc do warzywniaka, brac do dłoni i oceniac wielkośc, hi hi ), dezodorant, uchwyt od szczotki do włosów, tubka kremu ..... kiedys miałam mocno niefajną przygodę gdy podczas takiej zabawy nakrętka od dezodorantu zassała się i została w środku....myślałam że dostanę zawału....za cholerę nie mogłam jej wydostac...myślałam że skończy się ta zabawa w gabinecie u gina lub na pogotowiu....rany wolałabym nie patrzec wtedy lekarzowi w oczy..... najbardziej lubię jednak ogórek (latem, ekstra dreszczyk jeśli jest prosto z lodówki i tak sie poooowoli nagrzewa) i dużo żelu nawilżającego, zawsze mi się marzyło by miec partnera, z którym odważę się pokazac mu jak ma tego ogórka użyc......niestety brak mi odwagi, boję się co sobie pomyśli mój facet...

Gość AaniaA_17
najdziwniejsza? hmm... chyba w lesie ;) spacerowałam sobie plaża,kiedy nagle wstąpiła we mnie moja dzika natura ;P no i weszłam sobie na wydmę,a za nią był las ;)

Gość hehehe_
Ja to mam taki odkurzacz, ze by mi go urwalo chyba. Zreszta nie wlozyl bym go w pelnym wzwodzie nawet.

Gość iigiii
ja w pracy, wiele razy, w kiblu na studiach, obok spiacego meża, ale nie jara mnie palcówka w krzakach, czy na dworze w parku, bez przesady

Gość paneczek franeczek
raz zwaliłem konia w jakuzzi przy dziewczynach, aż do wytrysku spermy - i to było przyjemne, bo były młode, a przez bąbelki nic nie widziały (chyba;-)) masturbowałem się w szatni dla chłopaków (lubię tam być nago w obecności młodszych od siebie) potem jeszcze w lesie, nad rzeką, w kiblu zagranicą

Gość rozwiązła pijaczyna.
:) upup

Gość Qill
i jak wyjęłaś tą skuwkę od dezodorantu? xDD

Gość Aprytka
Ja zeby zaspokoic swoje potrzeby to na poczatku masowałam swoja cipke :D (Zobaczyłam to w filmie erotycznym) pozniej to mi nie wystarczało :( Przez przypadek - przełaczałam kanały - zobaczyłam laske ktora mastrurbuje sie ... pilotem!!! od razu naszła mnie ochota na sex ]:-> no i od tego czasu robie to pilotem ... a czesto masuje nim łechtaczke ;) Odlot na maksa! A poza tym... brzydze robic sobie dobrze palcem :[

Gość ale pilotem
ktory masz potem w rece jak na przyklad jesz i ogladasz tvke to sie nie brzydzisz :classic_cool:

Gość Anetka..
Mnie kiedyś wzięlo jak prowadzłam autko fajna muzyka letnia spódniczka auto otwarty szyberdach i faceci w ciężarówkach, uwielbiam jak patrzą jak to robię..:)

Gość cholera..
.. ze tez ja nigdy nie widze takich rzeczy 😠 a potem ze mamy wypadki na drogach :classic_cool:

Gość Anetka..
raczej przy sporej prędkości to widzą mnie tylko przez chwilkę a to dodatkowo mnie podnieca...a ja mam automat..:)