Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa story

zaplacilam mojemu bylemu za seks!!!!

Polecane posty

Gość ooooooo
świetne! gratuluję fantazji :D

Gość ooooooo
nie no nie mogę! to nie było świetne TO BYłO BOSKIE!!!!!!!!! DO TEJ PORY MI SIę MICHA śMIEJE ;)

Gość super było...
tylko czy ci nie szkoda tyej kasy? za 50 zł to dla niektórych duzo a dla niektórych mało.. ale ekstra nauczka dla faceta! gratuluje pomysłu!!!:-D

Gość faciotakisobie
facet może i by tym się przejął ale ten gość w duchu śmieje się z Ciebie . prawdziwy facet nie rani kobiet potrafi utrzymać dystaans . ja zatraciłem się dla mej ex , lecz babcia moja , już nie żyje w kilka słow potrafiła mi pomóc : wnusiu masz wybór piękna i zdradliwa lub brzydsza i kochana ...... a za kilka lat zapytam się ciebie gdzie jest piękno .... młodzi patrzą na świat przez różowe okulary ..... dziś widzę prawdziwe piękno

Gość jdbwhda
hej, autorko, super numer! trzymaj się!

Gość taaa
jako kobieta jestem z ciebie dumna:) Opowiem wam historię mojego brata.Kiedyś miał dziewczynę która baaardzo go zraniła kiedy otrząsnął się z tego i poznał kobietę która teraz jest jego żoną ta kretynka zaczęła do nigo wydzwaniać i mówić że to był błąd i takie tam pierdoły.Spotkał się z nią pewnego wieczorka u niej,wszędzie zapalone świece,nastrojowa muzyka,jednym słowem laska się postarała:).Ona zaczęła go rozbierać i wiadomo dążyła do sexu wtedy on wsał rzucił jej ciuchy i powiedział że na niego niezasługuje.Ciekawa jestem jaki miała wyraz twarzy:)

Gość facet którego osamotniła
ania ania i są tacy faceci

Gość llllllllllllll

Ja bym zostawiła 20 złotych.