Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm hmmm

Jak radzicie sobie z zakazem ściągania plików z internetu?

Polecane posty

Gość hmmm hmmm

Przestaliście ściągać? Kryjecie się z tym?

Gość hmmm hmmm
Lusi no cos Ty. Po prostu jestem Ciekawa. Moze lepiej bedzie jak sie ujawnie?

nic sie nie dzieje. po prostu chcialam byc po czesci anonimowa. jestem ciekawa jak sobie inni z tym radza bo ja nie dosc ze jestesz w szoku to nie sciagam :O

Gość eklerkaaaaa
Ściągam muzykę i filmy na własny użytek. Nawet nikomu nie wypożyczam tych płyt. Ściągam to co chcę, przegrywam na płytę i w zależności od tego co to takiego- oglądam film albo słucham muzyki. Nikomu tym krzywdy nie robię. A nie mam zamiaru płacić za film DVD 80 zł- dla mnie to jest chore, a nowości właśnie tyle kosztują.

no wlasnie a na wlasny uzytek tez niby sciagac nie mozna bo pozniej trudno jest z udowodnieniem. i to mnie boli

ale wg ustawy: \"Oddział 3 Dozwolony użytek chronionych utworów Art. 23. 1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. Przepis ten nie upoważnia do budowania według cudzego utworu architektonicznego i architektoniczno-urbanistycznego. 2. Zakres własnego użytku osobistego obejmuje krąg osób pozostających w związku osobistym, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego.\" wiec juz nic nie kumam. niby nie maja prawa robic najazdu na chate bo to jest legalne

Gość oczywiscie ze mozesz
korzystac a nawet sciagac z tego co ktos udostepnil :) tylko ze sieci p2p niestety zbudowane sa tak ze UDOSTEPNIASZ tez pliki i o tym mowi policja ostatnio...

Gość w programie p2p
tez udostepniasz i nie chodzi tu tylko plyty... jesli cos nie jest nagrane na plyte to nie liczy sie ? obys sie nie musiala przekonac o falszywosci tego pogladu ;)

Nie chce mi się zastanawiać ,czy to LEGALNE,czy NIE i nie będę kupował płyt ,a tylko słuchał radia ! Jak więcej osób zacznie tak robić to koncerny zaczną trząść dupami !