brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 27, 2006 Ha! Wyrobiłam się z tłumaczeniami i naczelny był (jak zwykle zresztą) bardzo zadowolony. Zaraz zmykam do domu jeszcze ogarnę te wszystkie sterty papierów z biurka i domek. Weekend! Chwałą za wymyślenie tego. jakie plany na weekend:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garnkotluk Napisano Październik 27, 2006 niewiele,spratanie,pranie,gotowanie,moze spacer.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnieee Napisano Październik 27, 2006 nastepna osoba zadowolona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garnkotluk Napisano Październik 27, 2006 Dla mnie wazne jest,ze mam wolne od pracy zawodowej,a w domu zawsze czeka duzo zaleglosci z calego tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 27, 2006 cały tydzień tyrałam, więc teraz jestem szczęśliwa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garnkotluk Napisano Październik 27, 2006 tyraj,tyraj.....wiadomo ,ze garb sam wyrosnie,ale jakie jest inne wyjscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqwertyuiopl Napisano Październik 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach