BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 12 godzin temu Z zielonom pleśniom mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 12 godzin temu I majonez na pomidor pieprz i sol mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 12 godzin temu Ble nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 12 godzin temu Kanapki z serem camembert na to majonez pomidorek pieprz i sol pychota xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 12 godzin temu Nie. Sam ser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 12 godzin temu Mozesz ser spod napleta zjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 12 godzin temu To się nazywa mastka i jest dla smakolyszow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Sery pleśniowe sa zajebiste aktualnie gorgonzole z biedry mam w lodówce. Edytowano 12 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 12 godzin temu Czeba se kupić sery jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Czeba se kupić sery jakieś Ja mam dwa rodzaje z białym to trzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Ja mam dwa rodzaje z białym to trzy Jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 40 Napisano 11 godzin temu najbardziej lubię brie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 40 Napisano 11 godzin temu czeba se romantyczny wieczr z desko serów zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 233 Napisano 11 godzin temu Ja lubię i plesniowe i dojrzewające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Ja najbardziej lubie świeża bułkie masło i na to pomidor pieprz i trochę soli Edytowano 11 godzin temu przez nocna.zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiz4rd 0 Napisano 11 godzin temu Ja tez lubie chleb z maslem i pomidorkiem, mniam A na deser stopki krejzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 11 godzin temu Jeśli mowa o serach i pomidorach, to najlepszy miks kanapkowy to ser chrzanowy Almette z posolonym plastrem pomidora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 11 godzin temu Wszystko jebje po tych serach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 11 godzin temu Haha kiedyś mi wszystko jebauo trupem w chalupie. Myślałam że sąsiadka umarła i jej truchło się rozklada a to był ser wysoko na półce w lodówce zapomniany xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach