Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w weekend

podstawowka czy mi sie zdaje?

Polecane posty

Gość sama w weekend

Dziewczyny, powiedzcie co o tym myslicie bo ja mam doła...Sytuacja wyglada tak: mam przyjaciela, bardzo dobrego. Rozmawiamy czesto, zwierza mi sie, pomagam mu z dziewczynami, on tlumaczy mi meskie zachowanie. Nigdy nie bylo miedzy nami nic wiecej, zadne z nas tego niegdy nie chcialo. Pracuje ze swietna dziewczyna, ktora jest singlem. Wydawalo mi sie, ze ona i on beda do siebie pasowac...zaaranzowalam spotkanie, pobawilam sie w swatke. I sluchajcie wyszlo! On sie zakochal, ona wygladalo na to, ze tez. Pieknie, spotykali sie czesto, slyszalam same ochy i achy z jednej i drugiej strony. Ja sama zakochalam sie ostatnio bardzo mocno i oni o tym wiedza. Klapki na oczach i nic, tylko ten jeden jedyny! W sobote mamy zaplanowana impreze na ktora ona nie idzie bo jest przeziebiona a on nie bo jest w domu (250 km od naszego miasta). Dzis z nim rozmawialam na gg i zaczal zartowac, ze czemu nie dostal zaproszenia na te impreze, ze by sie pobawil. Ona to uslyszala i foch po calosci! wylaczyla telefon, nie chce z nim rozmawiac, kilka razy juz mowila, ze jest o mnie zazdrosna ale traktowalismy to jak zart bo doskonale wie, ze ja mam kogos i ze jej facet tez nigdy nic nie chcial ode mnie. Jest obrazona, dodam, ze spotykaja sie od niecalych 2 tygodni....ja mam wyrzuty sumienia ale przeciez zadne z nas nie zrobilo nic zlego....ona ma wylaczony telefon, nie chce z nim rozmawiac...powiedzcie, czy ona ma racje ? bo mi takie zachowanie podstawowka zajezdza....po 1: to byly zarty, po 2: ja jestem zakochana mocno (o czym wiedza oboje) po 3: TO JA ICH WYSWATALAM! wiec po co mialabym to robic chcac uwiesc mojego kumpla?! Boze...odjezdzam juz tu z nerwow...

mialam podobna sytuacje i teraz juz wiem, lepiej nie zadawac sie z chlopakiem swojej przyjaciolki, bo zwykle rozmowy na gg moga byc zrodlem bardzo groznego konfliku ale teraz juz wszytsko ok:) wiec zycze jak najlepiej :)

Gość sama w weekend
Ale ona nie jest moja przyjaciolka! ona jest tylko dosc dobra kolezanka z pracy. Jego znam za to bardzo dlugo, sporo razem przeszlismy i nigdy zadne z nas nie chcialo nic wiecej.

no to moim zdaniem nie powinnas sie przejmowac ta kolezanka, to juz jej sprawa jak jest zazdrosna choc nie ma do tego podstaw, a ty dalej utrzymuj kontak ze swoim znajomym bo dluzej go znasz i w ogole

Gość sama w weekend
on powiedzial, ze z naszej przyjazni nie zrezygnuje ale ja sie obwiniam, ze neiswiadomie rozbilam cos co moze mialo byc do konca zycia

jezeli ona go kocha to bede ze soba i taka blachostka im nie przeszkodzi a jezeli ona dalej bedzie miala focha to juz jej sprawa, ona badzie zalowac takiego chlopaka :) glowa do gory :D

Gość sama w weekend
Dzieki Gochaa :) nawiasem mowiac: badz tu czlowieku usluzny i chciej bezinteresownie pomoc innym... przeciez to chore jest :D

Gość sama w weekend
GOCHNAA oczywiscie :) przepraszam

Gość sama w weekend
moze ktos jeszcze sie wypowie?