Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macro

Balon strzelający na weselu miał ktoś?Duży w środku 100sztuk

Polecane posty

Gość huk podobny chyba do bomby

Gość po co komu
takie g...? Nie macie na co pieniędzy wyrzucać? To wpłaćcie na biedne dzieci w Afryce. One tam głodują, a Wy kasę na takie g... wywalacie. Nie lepiej żeby Pan Młody zjadł dużo grochówy przed ślubem? Taki sam efekt będzie, w dodatku self-made i z efektami zapachowymi. :) Ale Wy ludzie jesteście puści...

Gość to ty po co wlazłaś tu
na forum o ślubach? wejdź sobie na strone o Afryce.....hahahahahahah jak kogoś stać to niech sobie kupuje co chce i nic ci do tego!!spadaj

Gość Luizka B.
Jak zamawiałam dekorację sali - w promocji był strzelający balon z konfetti i płatkami róż - wyglądało super..W sumie dopiero jak oglądałam kasetę mogłam ocenić bo z pierwszego tańca nic nie pamiętam... www.biankadekoracje.pl - ja była zadowolona, ale nie wiem, czy jeszcze balon w promocji mają, czy juz trzeba płacić. Brałam śłub we wrześniu.

Gość też nie wiem po co
kolejny weselny badziew do niczego nie potrzebny...

Gość balonek nie taki super
ok ok wszytko spoko ale powiedzcie mi jak tro robic meczylismy sie 4 h i kurde ...

Gość ja tez mialam taki balon
zadnego huku ,efekt super!! w lipcu 2005 kosztopwal 100zl,my mielismy juz gotowy,

yy..eee..yyy....o co kurde chodiz z tmy balonem? gdzie to sie przyczepia? ma ktoś foty jak to w ogóle wygląda? kiedy to sie przebija? pierwsze slysze :P

a tka w ogóle to KIEDY SIĘ TEN BALON PRZEBIJA i GDZIE? na sali? ja tma malych balonikow bym nie chciala, ale np. platki róż czy coś..ale jak to sie wysypie na podloge to suf potem bedzie? niech mi to ktoś wytlumaczy bo intrygujące to zjawisko :P

Gość gwiazdy tancza.....
zawiesza sie go gdzies do sufitu a przebijac najlepiej przy pierwszym tancu...my jak wychodzilismy to maz przebil szpilka i wszystko sie wysypalo...a te male blaoniki to dzieciaki wyzbieraly...:)

Gość ja pierdziu
mam lepszy pomysł. Wlejcie do środka rzadkiej kupy albo szczochów i przebijcie podczas pierwszego tańca uachahaha ale będzie ubaw i wrażenie niezapomniane. A jak swojsko!!! :)

Gość do po co komu
a ty zrezygnuj z netu i wpłać tę kasę na afrykańskie dzieci.

Gość Brokkkkk
u nas była balon strzelający. dokładnie w momencie gdy tańczylismy pierwszy taniec i zona robiła ostatni ukłon balon wytrzelił...mega ilości konfetti. goście zachwyceni, w sumie to fajna sprawa taki ciekawy element, w pewnym momencie bardzo modny na weselach a teraz juz nie wiem....wogole w kwestii balonow polecam udan się do godana i enjoya, na pewno doradzą tam coś sensownego jesli chodzi o dekoracje

o gustach się nie dyskutuje :) wiadomo, ze każdy chce mieć inne, oryginalne, wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju wesele. jeśli chodzi o dekoracje, to polecam zaglądnąć na congee.pl - świetny party shop z takimi gadżetami :)