Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macro

Balon strzelający na weselu miał ktoś?Duży w środku 100sztuk

Polecane posty

ja go mialam i po prostu rewelacja wszyscy byli zachwyceni balon kupilam wlasnie na allegro i wszystko bylo z nim ok balon mial przewod i trzeba i kolega podczas naszego piierwszego tanca podlaczyl przewod do baterii 9 volt i wybuch i wysypalo sie z niego 100 malych banonikow efekt imponujacy moge wyslac zdjecie na maila pozdrawiam

Gość chanelka...
witam,ja sprzedaj w takim sklepie gdzie sa takie rzeczy.glownie balony,zapraszam manufaktura sklep nazywa sie Godan.pozdrawiam

Gość Oleczkaaa
a każdym weselu na ktorym byłam ostatnimi czasy , był taki balon ;) z niektorych leca baloniki, z niektorych baloniki + konfetti prosto na pare mlodą, ślicznie to wygląda później na płycie z wesela :)

Gość ja chce zdjecie
hera1238@wp.pl

Gość suzii
ja tez chce fote suzii@wp.pl

Ja miałam taki balon ,kupiłam na allegro --jestem zadowolona fajny efekt..-polecam!!!!!

zdjeciia wysle wieczorem jak wroce do domku moja rada jeszcze jest taka zeby uprzedzic o tym fotografa zeby wiedzial w korym momencie zrobic zdjecia i zlapac ten moment u nas kolega ktory detonował balon uprzedzil o tym fotografa i zdjecie jest dokladnie w momencie kiedy te baloniki sie na nas sypią

Gość Macro
Dziewczyny widzę że ten balon faktycznie rewelka....

Marco no więc:) mieliśmy taki balon na naszym weselu,z balonikami w dwóch kolorach ecru i złote.Naprawde piękny efekt.Mimo że nie mieliśmy czasu go zamątować jak w instrukcji (zamówiliśmy dzień przed bo zupełnie zapomnieliśmy!) naszczęście mam brata który ma prawie 2 metry i podczas pierwszego tańca przebił szpileczką:).Zamawialiśmy go na allegro.Naprawde wam gorąco polecam bo wygląda to super! pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Was:)

Gość Macro
och super...Bo ja zamówiłam takowy na allegro i tak się zastanawiałam cxy to nie jakaś lipa:)U nas beda małe baloniki białe i dwa odcienie różu:)))

momika---jeśli możliwe ja też poproszę zdjęcia z balonika.akwe59@o2.pl

Gość BOSKA1000
Ja równiez poproszę o zdjęcia BOSKA1000@interia.pl

Gość eeeeeeeee
i jak z tą fontanną? wszyscy się w tym paprzą?:o a balonik nie jest wart swojej ceny.

Gość Macro
do eeeeeee-dlaczego nie jest wart swojej ceny?Wiadomo na wszystkim dziś zdzierają kasę.Nie ma nic za darmo hehe.

Gość Macro
odświeżam

Gość Fiałka
ja też proszę foty może jakiś link?

Gość Fiałka
Dla mnie obydwie są fajne:)

Gość Loyla
a jak Wy dmuchałyście te balony???

Witam jestem założycielką tego tematu miałam taki balon na weselu w listopadzie tamtego roku powiem wam rewelka;) przyszła dddduuuuuza paka z wielkim balonem a w środku 100małych. trzeba było dodmuchać ten większy sama instalacja jest prosta nawet jest próbnik w komplecie EFEKT ZADZIWIAJĄCY POLECAM

Gość i jak ten balon
miał ktoś?

Gość ja miałam ten balon
i muszę stwierdzić, że efekt był super. Wszyscy byli pod wrażeniem :) Ale za to jakie męki trzeba przeżyć, by przygotować taki balon... Strasznie z nim dużo roboty, muszą balon pompować dwie osoby, bo jedna sobie nie poradzi. Najpierw pompuje się duży balon, do środka wkłada się mały i pompuje w środku tego dużego, nastęonie trzeba mały zawiązać i wpuścić całego do dużego. W tym czasie ucieka powietrze z dużego balona. Przed pompowaniem kolejnego balona należy duży balon dopompować. I tak w kółko:) Gorzej się pompuje jak w dużym balonie jest już dużo małych balonów bo jest coraz mniej miejsca. Ale polecam. Świetnie to wygląda teraz na płycie i na zdjęciach :)

a huk przy pekaniu takiego balonu nie jest przerazliwie wielki ? Zeby starsi zawalu nie dostali !! :D :) ale podoba mi sie bardzo pomysl z balonem!