nie ujawnię narazie czarnego 0 Napisano Październik 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz bląd w nicku....... Napisano Październik 27, 2006 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ujawnię narazie czarnego 0 Napisano Październik 27, 2006 no i co z tego błędu wynika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seksowna 2 Napisano Październik 27, 2006 Idź do psychologa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jestem bardzo zazdrosna Napisano Październik 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jestem bardzo zazdrosna Napisano Październik 27, 2006 Czasami mam nerwy na siebie o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Truskaffkowa Napisano Październik 28, 2006 Ja tez nie potrafie z soba wytrzymac i przez to rozpadl sie moj zwiazek jeden na milion:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach