Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ambrozja7

Maski i odzywki do wlosow

Polecane posty

A uzywala ktoras z Was masek Welli?Ja uzywalam juz wielu firm,ale Welli nie.A najlepiej jak moglby mi ktos porownac maski z tej firmy do jakis innych masek np.L\'oreala lub Scharschopfa lub innych firm :)

ja osobiście uwielbiam szampony Loreala. Ale nic tak nie wzmocni kłaczków jak nafta za 5 zł. właśnie sobie siedze w takiej odżyweczce już długo,robie ją z dwóch żółtek,troche nafty+cytrynka + mleko,jest wspaniała i odżywcza:)

Tez sie skusilam 2 razy na odzywke z nafta,ale mam dlugie wlosy do pasa i nie moglam roczesac po niej wlosow :0 ze juz nie wspomne o zmyciu tego z glowy...Czym to zmywasz Vanesso?Bo ja mylam 4 razy szamponem i ciagle byly tluste.No i jeszcze czulam taki dyskomfort...ciagle mialam wrazenie,ze czuje jajka na glowie :D

Gość niebieskooookaaa22
hey ja robię: 2żółtka+nafta kosmetyczna z olejkiem rycynowym potem ()za 0,5h?) zmywam najpierw ciepłą woda, a jak spłynie więskzosc to dopeiro myje szamponem az się zacznie pienic, zazwyczaj2x, ale i czasami 1x ;) p.s. "mleko" nie spotkałam się jeszcze z taką maską :)

ja po prostu dodaje troszke mleka zamiast wody zeby ta maseczka nie była taka gęsta. A zmywam to normalnym szamponem i nie mam z tym problemów,najlepiej robić to wieczorem,jak juz nigdzie nie wychodzisz,wtedy rano sobie umyjesz jeszcze raz włoski,moze kładziesz zbyt wiele nafty....

Ja polecam szampon Radical z Farmony za 10zl.No i krem Nivea soft na włosy na trzy godziny przed myciem.

Gość Krem
do twarzy na wlosy????????

Gość ja kupiłam maske pantene
ale dove jest lepsza

hej dziewczyny, ja z wlosami mialam zawsze ogromny problem: blond i cienka struktura:-( a po 2 trwalych ondulacjach( zrobionych kilka lat temu- nigdy sobie tego nie wydaruje...) i regularnym robieniu pasemek, wlosy staly sie jeszcze duzo slabsze! od pewnego czasu mieszkam we Francji i powiem Wam, ze odkrylam rewelacyjna odzywke, ktoa \" utrzymuje moje wlosy prz zyciu\" Jest to odzywka Jean Louis David total repair, do wlosow suchych i zniszczonych. Nie wiem czy mozna ja dostac w Pl ale ja kupuje ja tutaj w zwyklym supermarkecie za 4euro. Jest swietna, nie wyobrazam sobie zycia bez niej:-) pozdrawiam

Gość upp

Tak-krem do twarzy nakładam na włosy.Swoją drogą przeczytałam o tym sposobie właśnie na którymś z forum.

Gość niebieskooookaa22
no problemo;)

Gość upp

Gość szpik koński
mam 3 włosy na krzyż,że się tak wyraże i to jest jedyna rzecz jaka działa na te herki.stosuje od mc i zaczęły mi wyrastac nowe włosy. Proszę o spokój wszystkich ekologów i innych fanklubowiczów natury.Nie zabijają koni dla odzywki do włosów.

Gość do szpik koński
gdzie go mozna kupić??

A miala ktoras z Was cement do wlosow Kerastase?czytalam opinie i sa skrajnie rozne od rewelacyjnych do beznadziejnych,chociaz wiecej jest tych pozytywnych.Zastanawiam sie nad kupnem,ale to spory wydatek i jezeli mialoby sie okazac,ze jest niespecjalna i bardzo malo wydajna...a ja mam dlugie wloski.

Gość cement z kerastase
należy zawsze używać z szamponem, bo one wzajemnie się uzupełniają, to znacyz szampon otwiera łuski, a odżywka je zamyka dlatego stosowanie tych produktów osobno nie ma sensu

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/