Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaatte

sasiedzi

Polecane posty

Gość kaatte

mam załamke.Niedawno sie przeprowadzilam,i w nowym miejscu mieszkaja jacys pojebani ludzie:( Na poczatku wydawali sie spoko,ale teraz widze ze jest dramat. Normalnie geje... gratuluje tym ktorzy maja normalnych sasiadow

Gość to co piszesz to jeszcze nic
a co jam mam powiedzieć na tego pana? Uwaga na Rafała Cichonia, zamieszkałego w Oleśnicy przy ul. Sikorskiego 1h/7 tel (071) 314-71-98, właściciela firmy "TRANS-BUD", która oszukuje klientów co do zakresu i jakości wykonywanych usług i ich terminowości, oraz nie zapewnia napraw gwarancyjnych. Ponadto nieprawidłowo sporządza dokumentację za wykonywaną usługę - (rachunki) - a więc można podejrzewać firmę o oszustwa podatkowe . nazwa firmy jest wprawdzie myląca - bo to nie są usługi transportowe - lecz montaż drzwi. w wielkim skrócie powiem tak: obiecuje ekstra drzwi i solidne wykonanie, a w efekcie niefachowo, niechlujnie montuje taniutkie drzwi i pobiera za to ogromną kasę, a na dodatek zawyża kwoty na wystawionych fakturach tzn czyni na nich poprawki, ale tylko na egzemplarzach, które daje klientom, natomiast kopie faktur, które dostarcza do skarbówki mają wypisaną zupełnie inną kwotę - zawyżoną robi to w celu wyłudzania podatku VAT !!!!

Gość kaatte
no ale spotykasz sie z nim?? mnie raczej inny aspekt dobija. Na poczatku sie spotykalam z jednym z sasiadow,bylo sympatycznie myslalam ze to kolezensko-sasiedzkie relacje.Ale chyba zauwazyl ze nie ma u mnie szans.Pozniej pojawil sie nowy sasiad,spotykalam sie z nim a teraz widze ze oni jednak wola swoje towarzystwo i ... delikatnie rzecz ujmujac zachowuja sie jak geje;| wieczorne spacery do lasu,itp. Wkręcam sobie ze moze sie dowartosciowuja wzajemnie,i jeden i drugi ma kompleksy i mysle ze spotykajac sie ze soba czuja sie dowartosciowani bo sie rozumieja;| kurwa dramat i tak heh zaznaczam ze to dorosli faceci ;/ ;(

Gość kaatte
dziewczyny pocieszcie mnie i napiszcie ze wasi sasiedzi tez nie sa normalni:(

Gość ślivka
Jak się mają ku sobie to spoko, wszyscy chcą kochać :) też mi problem. Ja tam mam sąsiadów normalnych - rodziny z dziećmi, znamy się tylko z widzenia i to mi wystarczy.

bez przesady. ja jak wyjde z moim sasiadem i moja chrzesnica nad wiselke i razem pchamy wozek, to pewnie tez wygladamy jak para gejow, ale co sie chrzesnica naciesze to moje. w koncu, facetow nie dopada syndrom macierzynstwa.

Gość kaatte
:) czyli masz fajnego sasiada skoro chodzi z Toba nad rzeczke i pchacie razem wozeczek :)) domyslam sie ze mozna tez z nim pogadac.Gratuluje farta

Ja akurat mam sąsiadów spoko, nikt nikomu nie zawadza, cisza spokój, każdy żyje własnymi problemami

Gość jusqqa
nie wiem co macie go gejow??? ;| masakra zacofane spoleczenstwo