Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijka83

Opowiadanie erotyczne - proszę o recenzję

Polecane posty

Gość lilijka83

Oto jedno z moich opowiadań erotycznych. Proszę o recenzję i miłego czytania życzę ;) Pociąg do Krakowa Jest noc. Jedziesz w daleka podróż służbową pociągiem. Siedzisz sam w przedziale i trochę się nudzisz. Postanawiasz wyjść na papierosa. Stajesz na korytarzu i otwierasz okno, czujesz powiew zimnego powietrza. Zapalasz papierosa i palisz powoli wydmuchując dym. Nagle widzisz że drzwi korytarza się otwierają i wchodzi przez nie kobieta z dużą walizka na kółkach. Boże jaka laska! – myślisz . Ma na sobie seksowną małą czarną z guziczkami od góry do dołu i wysokie obcasy. Jej długie włosy spływają seksownie na ramiona. Powoli idzie w Twoja stronę. To ja. Szukam wolnego przedziału. Jak na złość wszystkie zajęte. Próbuję Cię wyminąć, z racji tego że mam dużą torbę przejeżdżając nią muszę przecisnąć się bardzo blisko Ciebie. Stajesz tyłem do ściany i podnosisz do góry rękę z papierosem starając się mnie przepuścić. Mijając Cię z racji braku miejsca ocieram się pupą o Twoje spodnie. Powoduje to u Ciebie lekkie podniecenie. Odwracam się i uśmiecham się przepraszająco i znikam w dalszej części pociągu. Wyrzucasz papierosa i wracasz do przedziału. Sam nie wiesz dlaczego, ale podnieciła Cię bardzo ta pozornie błacha sytuacja. Pewnie dlatego że już dawno nie uprawiałeś seksu. Wiele byś dał żeby taka kobieta, teraz... Mmm, no nic, nie ma co o tym myśleć, ona poszła dalej i już nigdy jej nie zobaczysz. Zrezygnowany bierzesz do ręki gazetę, którą i tak już kilka razy przeczytałeś. Z lektury wyrywa Cię miękki seksowny głos. „Przepraszam, czy to miejsce jest wolne?” Podnosisz wzrok i nie możesz uwierzyć własnym oczom. Stoję w drzwiach i uśmiecham się zalotnie. ”Tak, oczywiście” odpowiadasz za szybko, jakby bojąc się że zaraz się rozmyślę. Wchodzę do przedziału wlokąc za sobą tą ciężką torbę. Widzisz że upatrzyłam sobie miejsce naprzeciwko Ciebie. Staję do niego przodem i próbuję podnieść torbę, żeby umieścić ją na półce nad swoją głową. Staje przy tym w lekkim rozkroku. Lustrujesz mnie od tyłu wzrokiem zaczynając od wysokich czarnych seksownych szpilek, idąc przez cholernie zgrabne długie nogi, po kształtny tyłeczek opięty bardzo krótką sukienką, który wypinam lekko mocując się z bagażem, jest taki seksowny, nie widać zarysu majteczek... Nagle orientujesz się w sytuacji i proponujesz –Może Pani pomóc? – Tak, to było by bardzo miłe z Pana strony. Pomagasz mi wrzucić bagaż na górną półkę i siadasz na swoim miejscu. –Dziękuję Panu bardzo – mówię i siadam naprzeciwko Ciebie. Obserwujesz mnie bacznie. Schylam się lekko by poprawić zapięcie bucika. Sukienka ma dość duży dekolt, widzisz zarys moich piersi, seksowny rowek między nimi, są całkiem spore i bardzo jędrne. Zauważasz że nie mam stanika.... Siadam prosto i zakładam seksownie nogę na nogę. – Gorąco tu, nie sądzi Pan? – mówię. Zauważasz na mojej twarzy lekkie rumieńce, oddycham głęboko, przy każdym oddechu widzisz jak lekko podnoszą się moje piersi, nie możesz oderwać od nich wzroku...- Tak rzeczywiście jest tu gorąco. Mam chyba jeszcze zimną coca-colę, zaraz pani podam – mówisz wstajesz wyciągasz colę z plecaka i otwierasz ją. W tym momencie pociąg hamuje trak niefortunnie, że wylewasz na siebie colę, oblewając prawie całą koszulę i spodnie. -Ale ze mnie niezdara – Mówisz wściekły na siebie. -Ależ nie to moja wina! Pomogę panu... – Mówię i siadam obok Ciebie, bardzo blisko. -Zaraz się tego pozbędziemy- mówię i zaczynam rozpinać guziki Twojej koszuli. Patrzę Ci przy tym głęboko w oczy. Ściągam z Ciebie koszulę muskając przy tym dłońmi Twoją klatkę piersiową. Ku Twojemu zaskoczeniu zaczynam rozpinać Twoje spodnie. Chcesz zaoponować, ale zanim uda Ci się wydobyć z siebie jakiś głoś kładę palec na Twoich ustach nakazując Ci milczenie. Rozpinam Ci rozporek i przez bokserki kładę rękę na Twoim penisie. Czuję jak rośnie pod moim dotykiem. Uśmiecham się lekko. Ściągam z Ciebie spodnie, klękam przed Tobą. Lekko rozchylam Ci nogi i zaczynam całować Cię po brzuchu, drugą ręką nadal masując lekko przez bokserki Twojego kutasa. Schodzę coraz niżej. Całuję Twój pępek i jadę językiem coraz niżej aż do granicy bokserek.... W końcu ściągam je z Ciebie, by zobaczyć jak wyskakuje z nich Twój cudowny naprężony kutas. Zaczynam całować jego nasadę, tuż nad Twoimi jądrami. Potem pomału jadę po nim językiem w górę i w górę, aż dochodzę do żołędzi. Funduje jej jedno długie płaskie kocie liźnięcie po czym biorę go do buzi. Widzisz jak pomału zagłębia się coraz bardziej w moich ustach. Zaczynam pomału poruszać głową w górę i w dół... Jest Ci tak dobrze, odchylasz głowę do tyłu, rozchylasz jeszcze bardziej nogi, kładziesz rękę na mojej głowie i gładzisz moje włosy w rytm tego jak robię Ci loda...Moje ruchy stają się coraz szybsze. Twój nabrzmiały duży penis pojawia się to znowu znika w moich ustach. Czujesz coraz większe podniecenie, jakbyś zaraz miał eksplodować.... Ruszam coraz szybciej, szybciej i szybciej.... w końcu eksplodujesz. Słyszę Twój zduszony jęk i czuję w ustach cudowny smak Twojej spermy. Połykam ją całą i pomału uwalniam Twojego kutasa. Nie pozwalam Ci zbyt długo odpocząć. Staję naprzeciwko Ciebie w lekkim rozkroku i zaczynam rozpinać guziki mojej sukienki. Nie mam stanika, więc po chwili widzisz jak wyskakują spod niej dwa jędrne cycuszki. Rozpinam ją dalej, widzisz mój śliczny płaski brzuszek, pępek, rozpinam dalej... zaczynasz widzieć cieniutki paseczek włosów łonowych, nie mam na sobie majtek.... sukienka spada ze mnie całkiem i stoję przed Tobą naga i rozpalona. Siadam na siedzeniu naprzeciwko Ciebie, mam rozczochrane losy, rozchylone usta, rozchylam nogi i palcem przyzywam Cię do siebie. Gdy zbliżasz się kładę rękę na Twojej głowie i pcham ją lekko w kierunku mojej szparki...Oczekuje rewanżu. Zbliżasz do niej usta i czujesz że jestem już tam wilgotna. Odnajdujesz językiem moją łechtaczkę i zaczynasz lizać ją delikatnie. Twój język porusza się powoli. Wydaję z siebie stłumiony jęk... Zaczynasz poruszać językiem coraz szybciej. Mój guziczek pulsuje pod Twoim językiem. Oddycham coraz szybciej. Twój język rusza się jak oszalały... Czuję że zaraz dojdę.... O tak!!!!! Wstrząsa mną nagle silny niesamowity dreszcz, moje ciało sztywnieje i ogarnia je mocny, fenomenalny orgazm. Z moich ust dobywa się krótki krzyk, po czym opadam z sił. Jednak widzę że w tym czasie Twój kutas zdążył znowu stanąć. Popycham Cię więc na Twoje siedzenie i siadam na Tobie okrakiem, nabijając się na Twój sztywny pal. Zaczynam Cię mocno i szybko ujeżdżać. Nasze oddechy są szybkie, dyszymy ciężko. Poruszam się szybko i miarowo. Czuję w swojej cipce Twojego kutasa. Czuję jak zagłębia się we mnie. Moja mokra wilgotna wąska cipka daje Ci niesamowitą rozkosz. Tym razem nie wiele Ci trzeba. Po chwili spuszczasz się we mnie. Widzisz na mojej twarzy rozkosz....Po wszystkim schodzę z Ciebie. W czasie gdy odpoczywasz ubieram się szybko i siadam na swoim miejscu jakby nigdy nic. Już trochę ochłonąłeś i postanawiasz się też ubrać. W chwili gdy udaje Ci się zapiąć ostatni guzik koszuli otwierają się drzwi przedziału. – Bileciki do kontroli proszę ! – mówi konduktor. Nagle patrzymy na siebie i wybuchamy śmiechem. Konduktor patrzy na nas zdezorientowany. Tym ludziom to już chyba z nudów się w tych pociągach w głowach przewraca...- myśli.

Gość lilijka83
paseczek włosów łonowych, nie mam na sobie majtek.... sukienka spada ze mnie całkiem i stoję przed Tobą naga i rozpalona. Siadam na siedzeniu naprzeciwko Ciebie, mam rozczochrane losy, rozchylone usta, rozchylam nogi i palcem przyzywam Cię do siebie. Gdy zbliżasz się kładę rękę na Twojej głowie i pcham ją lekko w kierunku mojej szparki...Oczekuje rewanżu. Zbliżasz do niej usta i czujesz że jestem już tam wilgotna. Odnajdujesz językiem moją łechtaczkę i zaczynasz lizać ją delikatnie. Twój język porusza się powoli. Wydaję z siebie stłumiony jęk... Zaczynasz poruszać językiem coraz szybciej. Mój guziczek pulsuje pod Twoim językiem. Oddycham coraz szybciej. Twój język rusza się jak oszalały... Czuję że zaraz dojdę.... O tak!!!!! Wstrząsa mną nagle silny niesamowity dreszcz, moje ciało sztywnieje i ogarnia je mocny, fenomenalny orgazm. Z moich ust dobywa się krótki krzyk, po czym opadam z sił. Jednak widzę że w tym czasie Twój kutas zdążył znowu stanąć. Popycham Cię więc na Twoje siedzenie i siadam na Tobie okrakiem, nabijając się na Twój sztywny pal. Zaczynam Cię mocno i szybko ujeżdżać. Nasze oddechy są szybkie, dyszymy ciężko. Poruszam się szybko i miarowo. Czuję w swojej cipce Twojego kutasa. Czuję jak zagłębia się we mnie. Moja mokra wilgotna wąska cipka daje Ci niesamowitą rozkosz. Tym razem nie wiele Ci trzeba. Po chwili spuszczasz się we mnie. Widzisz na mojej twarzy rozkosz....Po wszystkim schodzę z Ciebie. W czasie gdy odpoczywasz ubieram się szybko i siadam na swoim miejscu jakby nigdy nic. Już trochę ochłonąłeś i postanawiasz się też ubrać. W chwili gdy udaje Ci się zapiąć ostatni guzik koszuli otwierają się drzwi przedziału. – Bileciki do kontroli proszę ! – mówi konduktor. Nagle patrzymy na siebie i wybuchamy śmiechem. Konduktor patrzy na nas zdezorientowany. Tym ludziom to już chyba z nudów się w tych pociągach w głowach przewraca...- myśli.

Gość buhahahahaha
grafomanka :D

Gość lilijka83
To jest opowiadanko erotyczne. Ma ono na celu wywolanie uczucia chociaz lekkiego podniecenia u czytającego i nic poza tym:) Nie aspiruje na pewno do miana ambitnej literatury:) Ot taka historyjka o tematyce seksualnej. I proszę o ocenę pod tym kątem. Może jakiś pan się wypowie? ;)

Gość lilijka83
Ok, jak będę miała chiwle to napiszę, no i oczywiście wersję dla kobiet, bo ta jest jednak trochę nastawiona na męskiego odbiorce ;) W każdym razie jak ktoś nie ma partnera do cyber, to może chcociaż takie opowiadanko mu pomoże ;)

Gość jjjjjjjddddddddd
Prosze wyjasnij co nalezy rozumiec przez "Poruszam sie (...) miarowo"?

Gość Święta Wincenta
Zmień formę. Jeśli będziesz je pisała w 2 os l.p. będzie się je lepiej czytało ;)

Gość bezbronna
lilijka - dobre! wiadomo, że można znaleźć błędy logiczne, stylistyczne, itd. Ale celem było, jak sama napisałaś, wywołanie podniecenia. I to opowiadanie je wywołuje, działa na wyobraźnię! Zamieść jeszcze jakieś! (nad starymi pannami trzeba się ulitować :-) ) Pozdrawiam!

Gość echch zniesmaczenie
beznadzieja..."robię ci loda", "kutas" jakaś ty orginalna!

Gość kompletne dno
błędy ortograficzne, słownictwo podwórkowe, wszystko typowe, nudne i ...nie pisz więcej :) piszesz jak kaziu który wyobraża sobie kosmos. przestań marzyć że jesteś laską w małej czarnej.

\"Ma na sobie seksowną małą czarną z guziczkami od góry do dołu i wysokie obcasy. Jej długie włosy spływają seksownie na ramiona\" \"Z lektury wyrywa Cię miękki seksowny głos.\" \"zaczynając od wysokich czarnych seksownych szpilek...\" \"jest taki seksowny, nie widać zarysu majteczek... \" \"...seksowny rowek między nimi..\" \"Siadam prosto i zakładam seksownie nogę na nogę.\" -za dużo tego \"seksownego\" :D \"Odwracam się i uśmiecham się przepraszająco i znikam w dalszej części pociągu.: - styl, popracuj nad nim :D \"...nadal masując lekko przez bokserki Twojego kutasa...\" -\" kutasa\" - też az dużo w tym opowiadaniu :D Jednym zdaniem :marne :D 🖐️

Gość mysle ze da sie
a mnie sie podobalo...poza drobnym faktem ze najpierw napisalas ze nie ma miejsca wolnego w zadnym prtzedziale a potem okazuje sie ze obok Was w Waszym przedziale nie ma innych ludzi