Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorek

KATAR U MALUCHA. HELP.

Polecane posty

Gość kalafiorek

Dzieczyny Jaki krople na katar dla 9 mesiecznego dziecka??? Nosek sie zatkany... nie leje mu się... wręcz przeciwnie. Wszystko siedzi w środku i nie chce się odessać ani gruchą ani Fridą. Tylko słyszę jak przy oddychaniu mu się aż gotuje w nosie. :O Do tej pory płukałam nosek Sterimarem, smarowłam maścią majerankowa i na noc kropiłam kołdrę Oli Olbasem... ale jest gorzej i gorzej... Moze jakieś konkretne krople od kataru... takie co odetkają nos bo nie mogę patrzeć jak syn się męczy...

ja tez jestem w trakcie leczenia mojego zakatarzonego malucha wczoraj telefonicznie dostałam rade od cioci pediatry zeby z kroplami uwazac bo nie sa bezpieczne mozna stosowac ale tylko stezenie 0,025 np nasivin soft ale tylkow tedy kiedy dziecko ma trudnosci z oddychaniem i poradziła zeby eurespal zawsze stosowac przy katarze bo to udroznia drogi górnr oddechowe w tym nos ja zawszes tosuje eurespal i katar znika w ciagu tyg.do tego sól fizjologiczna np disne mar lub sterimar

Ja mojemu synkowi daję krople homeopatyczne EUPHORBIUM.Są w mniejszej i w większej ilośći.Ich zaletą jest to że nie powodują skutków ubocznych oraz to że mozna podawać je niemowlętom i kobietom w ciąży.