Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yasminka

jestem zalamana

Polecane posty

o 14 ide na wesele wlasnie wrocilam od fryzjera i jestem zalamana :(:(:( wygladam okropnie a juz sie nic nie da poprawic :(:(:( najgorsze to to z fryzjerka to moja kolezanka a nie chce sie z nia klocic z powodu wlosow :(:(

Gość może spróbuj
czy po umyciu nie będą wyglądać lepiej. Ułóż po swojemu. Może to pomoze. Co konkretnie spaprała?

Gość mnie
na mój własny slub fryzjerka tak uczesała, że jak wracając do domuspotkałam przyjaciółke co mi świadkowac miała to usłyszałam dzień dobry. Myslała, że to moja mama :\. od razu wsadziłam głowe pod kran i sama sie uczesałam - po swojemu :)

Gość endi
dziewczyny wychodza z załozenia ze jak pójda do fryzjerki to beda o wiele lepiej wygladac....a pózniej widze je na weselu ze strasznymi fryzurami które w ogóle im nie pasuja najgorsze jest to ze fryzjerki nie dobieraja fryzury do kształtu twarzy tylko czesza "na jedno kopyto" ja opowiadam sie za prostota uczesania przeciez wiesz w jakiej fryzurze Ci do twarzy najwazniejsze zeby były umyte, błyszczace wcale nie musza byc spiete moga byc rozpuszczone umyj je i uczesz jak zazwyczaj :)