Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania od siedmiu boleści

Sklep z odzieżą używaną

Polecane posty

Gość gość
Możesz kupic ją w hurtowni Wilowscy www.wilowscy.pl/ Sprzedają zagraniczną odzież używaną. Mają naprawdę najwyższą jakość produktów, są one ładnie i nie zniszczone. A przede wszystkim. porządne.

Holenderska hurtownia odziezy uzywanej 2nd.style zaprasza do wspolpracy. W naszej ofercie znajdziecie Panstwo odziez uzywana najwyzszej jakosci typu: 1.Cream I kategorii(nowa,prawie jak nowa) 2.Odziez II kategorii(ledwo uzywana) -Mix wiosna-lato -Mix jesien zima -damska.meska.dziecieca Mozliwosc sprawdzenia zawartosci workow przed zakupem. Wiecej informacji moga panstwo uzyskac droga mailowa. kontakt: 2nd style e-mail: info@2nd.style tel:+31 647 040 305 (09.00-18.00) Serdecznie zapraszamy.

Gość gość
Dobry dostawca ubrań to podstawa. Ja zaopatruję mój sklepik w hurtowni www.polcan-odziez.pl. . Same markowe ciuchy używane i nowe z metkami.

Gość gość
Ja akurat niedawno szukalam hurtowni z odzieza uzywana i natrafillam na www.wilowscy.pl - bylam ogromnie zaskoczona jak zobaczylam tez ubrania z metkami, bo jak sie okazalo oni tez prowadza sprzedaz odziezy posklepowej!