Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorosła

Ach ci mężczyźni same kłopoty...

Polecane posty

Miłość Kochasz, Czujesz, Lecz nie rozumiesz. Czy ktoś Cię lubi, szanuje rozumie? Tego nie wiadomo. Szanuj bliskich i dalekich, A inni uszanują ciebie

wspolne fotki robione naturze, sloncu, niebu, kwiatom, przrodzie... to musi byc bardzo romantyczne, gdy 2 kocha siebie to ci w tej chwili robia;) łapia promki słonca do aparatu:)

W moim sercu róż kwitną kielichy, Bielsze niżli na muraw kobiercu. Wystrzeliły w nim w ranek ów cichy, Gdyż złożyła swą skroń na mym sercu. W cichym sercu mym śpiewa ptak złoty, A przyleciał w me piersi bezdomne, Gdyż szeptała mi słowa tęsknoty, Których nigdy już tu nie zapomnę. W moim sercu rój pszczół gra pasieczny, Miód ich słodszy niż złotych win trunek. Obudziły się w ranek słoneczny, Kiedym uczuł twych ust pocałunek. W moim sercu wodotrysk brzmi senny, Który gorzkie i ciężkie łzy płacze, A wytrysnšł w ten wieczór jesienny, Odkąd wiem, że cię już nie zobaczę...

Miłość „Słowa” Słowa miłości Zawiodły mnie ku słońcu… Boże najwyższy, dziękuję… Uschnięta byłam – ożyłam…. Słowa miłości… Nadały sens memu życiu, Wiem do czego dążę, Wiem gdzie jest mój cel… Słowa miłości… Dały początek szczęściu… Zamieniły kamień w miękki kwiat… Zniszczyły skorupę wygasłej nadziei. Słowa miłości… Wróciły wiarę… Gdy płonęłam Tobą.. Twoimi słowami… Mym uczuciem…