Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia20

moj facet w ogole nie jest zazdrosny

Polecane posty

Gość karolcia20

on w ogole nigdy nie jest zazdosny, ide na impreze sie bawic to mowi ze jasne, zebym szla.mowie mu ze mnie podrywa jakis facet to on na to mowi.."zazdrosny jestem"i to wszsytko..bylo juz tak setki razy, nie wiem, moze go w ogole nie obchodze corobie, albo ze mnie kotś podrywa itp? nie zalezy mu na mnie?

Gość karolcia20
podejrzewac mozna zawsze

Gość karolcia20
mi sie to tez wcale nie podoba..:(

Gość karolcia20
albo kiedyś taki facet mnie podrywal i potem pisze sms mojemu o tej sytuacji ze taki jeden sie chcial ze mna umowic,a on na to ze szkoda ze go tam nie bylo.i nic wiecej

Gość karolcia20
i jeszcze mu pluskwe w pokoju zalozyc moze.nie robcie sobie jaj:/

Gość sawqo
ciesz się dziewczyno...zazdrość to choroba:O Ufa Ci po prostu Mnie też się wydawało, że mój nie jest zazdrosny, ale jak na pewnej imprezie podrywał mnie facet to mu w sposób kulturalny acz dobitny wytłumaczył, że jesteśmy razem. Teraz wiem, że to zaufanie.

albo ma kogos na boku, albo jest z toba z braku laku - do momentu, aż sie nie trafi coś lepszego - fakt, zazdrość to nic dobrego, ale pod warunkiem, że jest chora, przesadzona, a jeżeli w związku nie ma jej w ogóle, to na bank cos jest nie tak

Gość karolcia20
wlasnie tak ostanio mysle ze on jest ze mna do czasu az znajdzie lepsza..:(

Gość kobietkamała...
Znam to. Mój też wydaje się nie być zazdrosny i czasami się zastanawiam czy mu wogóle zalezy. Mówi mi że mnie kocha i w sumie to okazuje to ale... też ostatnio mówię do niego: "ale bym poszła na imprezę", a on do mnie: no to idź... Tak po prostu. Zresztą, wogóle nie wydaje się być zazdrosny. Boję się tego o czym pisała mała megi: że jest ze mną bo akurat nikogo lepszego nie ma... (o zdradzie nie ma mowy, tego jestem pewna)...

Gość karolcia20
ja tez mysle ze mnie nie zdradza, nic podejrzanego nigdy nie zauwazylamm..ale boje sie tego"braku laku"