Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeelllp

gdzie znaleźć itwory Vivaldiego w necie?

Polecane posty

Gość pccp
nie wiem, jak szukać na torrentach:(:(:(chyba nie mam tego w kompie, mam tylko bear share, a tam nie ma nic:(

Gość heeeeelllp
mam na myśli oczywiście muzyke, nie nuty:)to powyższe to ja:)

torrentz.com wpisujesz tam czego szukasz, sciagasz plik na dysk a potem otwierasz go programem np uTorrent.to najszybsza droga i najwygodniejsza.no i nie jestes uzalezniona od jednej osoby od ktorej zassysasz

Gość heeeeelllp
a jeśli nie mam torrentz zainstalowanego na kompie, to jak mam to zrobić, jak ściągnąć i jak otworzyć? Wybacz, za takie głupie pytania, ale dotychczas wystarczył mi bear share, i to jedyna droga do muzyki, na jakiej sie znam:)

wiem dla mnei tez to bylo skomplikowane.wpisujesz w wyszukiwarke, cala lista Ci sie wyswietla.wybierasz ktory chcesz, klikasz.masz opis tego torrenta i na gorze download locations-wybierasz pierwsza lepsza.otwiera Ci sie wlasciwa strona z torrentem i klikasz download torrent, zapisujesz go np na pulpicie.teraz sciagasz program do torrentow uTorrent, Bitcomet itd .instalujesz.ikonka torrentu na pewno otworzy sie tym programem i sciagasz.powiem tylko ze film o przecietnej wadze sciaga sie w 1,5dnia(bez nocy).ja bez torrentow zyc nie moge:P

Gość heeeeelllp
ok, dzieeeeeeki!!!! bede próbowac

Gość heeeeelllp
z tego linka nie chce sie otworzyć:(:(:(