Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muy bien

wkurza mnie takie głupie myślenie

Polecane posty

Gość muy bien

powidzialam chłopakowi ze ide na impreze z kolezanką,a on odrazu gadki,zebym tam nic złego nie robila,nie zdradziła,itd.Denerwuje mnie ten brak zaufania,on twierdzi,ze mi ufa,ale wie co sie dzieje na takich imprezach.Czy nie mam prawa wyjsc gdzies bez niego?obraza sie za to...Pojscie do pubu na piwo to tez odrazu rodzi w nim mysli o zdradzie.Ehh A mowi sie ze zaufanie to podstawa związku

Gość muy bien
o jezu jakbym go słyszala:(

Gość muy bien
bo chcemy z kolezanką spedzic taki babski wieczór:)

współczuję bo nie ma nic gorszego niż brak zaufania :o kiedyś byłam w związku gdzie mój ex mi nie ufał mimo, że nie miał podstaw do takiego zachowania - byłam na smyczy :( ale w końcu powiedziałam dość bo zaczęłam się dusić:o teraz jestem w związku z facetem :) , który ma do mnie 100% zaufanie i odwrotnie - jest cudownie 🌻, gdy ide na babskie spotkano to nie ma kontroli typu smsy czy syg tylko mówi udanego spotkanka a na drugi dzień pyta jak było najgorzej to być uzależnionym od drugiej osoby :o - uważaj bo przez osaczenie możesz stracić przyjaciół znajomych związek to nie złota klatka, która zamyka człowieka przed innymi ... jak tak dalej będzie robił to za chwilę Ci nie pozwoli chodzić samej na zakupy czy do kościoła bo tam też możesz go zdradzić:o - z daleka od takich osobników