Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda WX

Chłopak sprzedał moją cyfrówke. Wybaczyć mu?

Polecane posty

Gość Magda WX

Spotykamy sie już od 6 miesięcy. On jest 3 lata starszy niż ja. Ja mam 17 lat. Pożyczyłam mu ostatnio aparat cyfrowy. Upominałam się pare razy o zwrot i ściemniał że oda. Później przyznał się jednak że sprzedał. Jest uzależniony od dragów. Wiem że kradnie i kombinuje jak może żeby miec na narkotyki kase. Wymusiłam na nim i obicecał mi, że od nowego miesiąca będzie czysty. Byłam na niego wsciekła za ten aparat, ale obiecał że mi odkupi. Przyżekł mi że od nowego miesiąca nic nie będzie brał i narazie staram mu się ufać. Mam nadzieje że tak będzie. Pożyczyłam mu jeszcze po całej sprawie 50zł, nie wiem czy dobrze. Mam nadzieje że się zmieni, ale sama nie wiem. Mam mieszane myśli. Proszę o jakieś doradzenie. Mogę mu ufać i czy on się zmieni. Wiem że mnie kocha i ja jego też. Zależy mi na nim. Nie wiem czy zrobi tak jak obiecał i żuci, ale jak tego nie zrobi to mysle ze i tak z nim nie zerwe. Chce mu pomoc.

Gość na 100 się nie zmieni
a ciebie zwyczajnie naciąga!!!

Gość a jestes przekonana do
1. to prowokacja, spier****j 2. to nie prowokacja, spier****j od niego, wroc jak bedzie czysty od miesiecy

Gość swaaaa
ty sobie dziecko najpierw musisz pomoc, facet znalazl sobie niezle zrodlo dochodow - ma ciebie. ukral ci aparat, a po wszystkim ty mu jeszcze dalas pieniadze. Zastanow sie, bo to w co sie pakujesz to początek konca twojego szczesliwego i normalnego zycia....

Gość Moj brat ma 27 lat
Zaczal cpac jak mial 17...Od tamtej pory okradl mame setki razy...Okradl mnie i wielu znajomych...Nie zmieni sie i Twoj chlopak tez nie!Co gorsza bedzie wiedzial ze raz mu wybaczylas to wybaczysz jeszcze raz...

Gość Magda WX
:( poczekam jeszcze do następnego miesiąca. Jeśli będzie źle, to chyba z nim zerwe. O ile będe umiała.

Gość on się nie zmieni
to zwykły ĆPUN będzie Cię okradal i nie przestanie ćpać.NIE wierz mu,ćpuny to kłamcy i złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!On kocha narkotyki a nie Ciebie:-o

Gość Mr. Eco
- po czym poznać, że ćpun kłamie?? - po tym, że otwiera usta ;):o

Gość on się nie zmieni
heheheheheheh:-Dobre:-D:-Di prawdziwe:-P:-o

Yyy...i na co ci chłopak ćpun dla którego dragi są ważniejsze niż ty ...??