Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

satinelle

Tylko dla kobiet maseczki, śmiechy, żarty

Polecane posty

taaa>>🖐️ Ty tu nawet nie wspominaj jego imienia:D My satinell pomagamy o nim zapomnieć:)

Gość uśmiech...
Wow... no widzisz, ale ma facet wyczucie smaku...ja tez lubie 3 bity:) Chyba oni wiedza co na nas dziala... slodycze, rozyczki. No i dobrze!!

wiecie co? mój kuzyn chciał się oświadczyć swojej lasce a ta mu powiedziała że zamiast pierścionka chce skuter,boshhh ale lala!

jeszcze nie ale on napewno nie widzi w tym nic dziwnego,a najlepsze jest to że ona ma już wybrany jakiś wypasiony model za nieziemską kase:)

Gość uśmiech...
Hehe moze pierscionki juz wyszly z mody. Ja chyba jestem staromodna, wiec chce pierscionek mimo to...

dla mnie jest troszkę dziwny sam fakt, że kobieta wymaga od swojego mężczyzny, żeby jej coś dawał... przecież teoretycznie nawet pierścionka nie musi... to tylko tradycja :) troszkę to materialistyczne ;)

Gość gładziutka
witam wszystkie🌻 a czemuż to takie ponure. miał być topic dla normalnych:D mam świetny sposób na gładkie ślniące włoski,mięciutkie i dobrze odzywione

żałosne to baaardzo materjalistyczne według mnie!!! jednym słowem blee!

żałosne>>Ty nie bądż kochana taka za skromna:O Tradycja tradycją i jakiś pierścionek ,choćby skromny to powinien jednak być;););) Może być przecież srebrny.:)

no jasne, nd, ale przecież ona przynajmniej tearetycznie powinna założyć, ze ten pierścionek to tylko z jego dobrej woli :D dawajcie ten sposób na włosy tylko, że ja mam kręte, to może coś dla mnie macie? :)

Gość gładziutka
taaak👄 więc tak:::::: bierzemy : (na oko:),zależy od długosci włosów,proporcje wg własnego widzimisie :)) ) 6 łyżek ciepłej wody przegotowanej,2 żółtka, 3 łyżeczki oliwy z oliwek, 5 łyżeczek nafty kosmetycznej. mieszamy i nakładamy na włosy. ja mam prawie długie:) więc mi to wystarcza. każda wg własnych rozmiarów.

Gość uśmiech...
Dokladnie, zgadzam sie z nd! To jest tradycja, a nie zaden bycie materialista. Pierscionek jest swego rodzaju symbolem narzeczenstwa.

Gość gładziutka
dla mnie rewelacja🌻 naprawde.tylko potem ostrzegam trzeba włosy myc pare razy bo sa tłuste po oliwie i nafcie.a na koncu daje duzo balsamu sunsilk do spłukiwania do blond włoskow i gotowe.mój chłop nie może z nich łapek wyciągnąć takie śą fajniutkie.

Gość gładziutka
ja tez tak uwazam co do tego pierścionka.to sama przyjemnosc.:)

też znam ten sposób:) Ja stosuję trochę prostszy:wcieram we włosy panthenol ,a po jakimś czasie myję.Można nawet od razu umyć. Włosy są naprawdę lśniące.:)

Gość uśmiech...
Tak! To jest świetny sposób na włosy. Mikstura sklada sie rewelacyjnych i prostych składników odżywczych.

Gość gładziutka
wyprostują wyprostują ja bym na Twoim miejscu uważała hihui:)

gładziutka>>>no, ja własnie przez to trudne zmywanie przerzucilam się na panthenol. Powiem Wam dziewczyny,że krem nivea też jes świetny na włosy.

Gość uśmiech...
Nivea...chyba najlepiej wcierac w suche końcówki.

Gość gładziutka
oo to super:) dzieki *żałosne* żartowałam:p

Gość uśmiech...
A czy któraś z was chodzi regularnie do kosmetyczki?

Uśmiech>>nie tylko w końcówki.Ja wcieram w całe włosy. W brew pozorom ,dobrze się zmywa:););)

Gość gładziutka
niestety.uwielbiam tam chodzić ale mam małą córeczke:) i zajmuje mi tyle czasu ze odpada.ale raz w mcu lub raz na 2 mce ide. od razu jest mi lepiej.usmiech mi wyłazi na twarzy.no i na męzusia mi ochota nachodzi:P

Gość uśmiech...
No bo jak juz mowimy o włosach to chcaiałabym nawiązać do skóry twarzy. Słyszałyscie o czyms takim jak kwasowe złuszczanie naskórka???