Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alpinista

O co chodzi kobietom?

Polecane posty

Gość umba umba
ona nie jest zadna jego siostra, ona chce miec dziecko albo juz zaszla myslenie kurwa nie boli szczegulnie abstarakcyjne hehehe a ty jesli na niej ci zalezy a widze ze zalezy i jej na tobie raczej tez ale nie ma wyboru(nie bede tlumaczyl dlaczego) obecnie to dzialaj puki nie jestza puzno

Gość dajola
ona nie chce dziecka, ona potrzebuje faceta, faceta przez duze F... taki ktory bedzie potrafil ja poprowadzic, dominujacego samca!

Gość dajola
taki ktory bedzie potrafil zlapac ja za reke i poprowadzic za soba... takie gierki to bez sens, wez sprawy w swoje rece wkoncu chlopie! bo bedziecie sie meczyc tak przez lata... bo jedno ani drugie nie potrafi konkretnie dzialac...

Gość dajola
niewiem w ogole skad ten pomysl z dzieckiem???? to tylko facet mogl wymyslec... :D

Gość umba umba
nie sluchaj sie mnie bo ja bredze hehehe

Gość umba umba
na pewno kobitki chcecie zebym wytlumaczyl chlopaczkowi skad ten pomysl z dzieckiem? a szuka moze kogos na f i to przez duze F bo ja znam wasz jezyk po prostu nie jestem kobieta a znam dziwne nie?

Gość umba umba
a jak on moze byc dominujacym samcem jak tamtem przyglup sie kolo niej kreci ze sie tak zapytam?

Gość dajola
no to bardzo ciekawe ze znasz :P mi sie wydaje ze jednak nie do konca ;) a jak to odkryles? :P

Gość dajola
to nie jest takie proste bo jest jeszcze trzecia osoba, ona moze miec wyrzuty w stosunku do tego trzeciego... ale powinien podjac jakies konkretne dzialania, pogadac z nia przede wszystkim ale nie tak jak do tej pory bo z tego co pisal to nic konkretnego z tego nie wychodzi. wiesz w ogole dlaczego ona uwaza ze bedziecie razem nie szczesliwi?

Gość umba umba
dajola blad ttakie cos mugl facet tylko powiedziec

Gość umba umba
ja wiem dlaczego tak uwaza ale nie powiem hehehehe

Gość umba umba
a nie do konca to racje masz ale ciagle sie ucze i to szybko;p

Gość dajola
hehe :D to przyjmij moje gratulacje jezeli potrafisz rozgryzc kobietki :P lzej w zyciu :D a autor chyba juz poszedl...

Gość dajola
ale faceci tez sa "zakreceni" czasem... nie wszyscy ale nie ktorzy to gorzej niz baby :D

Gość umba umba
dobra dobra zrekompensuje sie wez chlopie w koncu sztandar w swoje rece unies wysoko dumnie glowe i sie opowiedz ze chcesz z nia byc, no chyba ze nie chcesz ,ale sam wiesz ze chcesz to o co w ogule chodzi ci wez ster w swoje rece i plyn na szerokie wody zdobywaj szczyty a nawet kosmos jak bedzie trezba ,moze przy okazji jakas galaktyke odkryjesz czy jakies inne planetoidy