Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masażysta 34

Banki czasu wspaniała sprawa

Polecane posty

Gość masażysta 34

Ostatnio przeczytałem ogłoszenie na przystanku tramwajowym następującej treści:w zamian za podwieżienie 2 razy w tygodniu z Łodzi do Warszawy oferuję naukę j.angielskiego.Www.bankiczasu.Zainteresowałem się tematem wzajemnej pomocy bezgotówkowej.Godzina poświęcona przez adwokata dla drugiej osoby jest warta tyle samo co godzina pracy przy sprzątaniu jego kancelarii przez tą osobę.To tylko przykład.Ja jestem masażystą mam gabinet w Pabianicach blisko Łodzi mógłbym wykonać masaż w zamian za naukę gry na gitarze lub naukę angielskiego.Może ktoś ma inne zdolności i trochę wolnego czasu,zapraszam do dyskusji.Tomasz

Ja bym chetnie skorzystala z tej wymiany,ale niestety mieszkam daleko od ciebie :( Moglabym cie uczyc angielskiego w zamian za masaze antycellulitowe lub masaze plecow. Godzina masazu = godzina angielskiego. Ale niestety- ta odleglosc (Katowice) :(

Gość pomysl swietny
tylko tutaj kwestie odleglosci. Rzecz musi dzialac na terenie jednego miasta. Pozdrawiam:)

Gość masażysta 34
Szkoda bo modelowanie sylwetki to moja specjalność.W Katowicach kończyłem kursy masażu przy Matejki

Gość MASAŻYSTA 34
Może jest ktoś z Łodzi zainteresowany tą ideą