Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 21

ubranie dostosowane do wzrostu i figury

Polecane posty

Gość karolina 21

Proszę o radę . Jak powinna sie ubierać osoba o wzroście 160, wadze ok. 60. Włosach do ramion. Jakie ubranie będą sprawiały, że będzie się wygladało ładnie, kobieco i trochę wyżej niż się ma wzrostu. Poradzcie...

Gość nimfa83
i ja ię chętnie dowiem bo mam podobnie jak ty.... tzn. ok. 160 cm, ok. 60 kg i mam 23 lata aha... i włosy też do ramion, o imieniu nie wspominajac że takie samo :-)

Gość mamuter
dziewczyny, przeciez sam wzrost i waga, to za mało. Trzeba widziec osobą, zeby wiedziec co można wyeksponowac, a co trzeba ukrywać. Dajcie fotkę, nie musi byc widac twarzy to porozmawiamy.

Gość jatroszke mniej
ja mam 160 cm wzrostu i ok 55 kilo wagi wiec sie lapie w ta kategorie i tez bym chciala wiedziec co nieco np. teraz ta moda na dzinsy wkladane do wysokich kozakow, jestem zalamana,bo tak sie raczje ubrac nie moge,a bardzo mi sie to podoba:)

Gość mamuter
dlaczego niby nie możesz sie tak ubrać?

Gość jatroszke mniej
bo jestem mala i chociaz jestem szczupla, to mam dosyc mocno umiesnione uda i pupe i wygladam paskudnie, nogi sprawiaja wrazenie krotkich i masywnych

Gość mamuter
nie widzę cię, ale moze powinnas założyc buty, typu kowbojki na małym obcasie, w to spodnie, taka do pół bioder bluzkę, i obszerniejszy zakrywający pupe sweter.Swteter mogłby byc rozpinany, wtedy nie zapinasz wszystkich guzików, a w talii pasek. To tak w ciemno piszę, bo ja jednak musz ezobaczyc sylwetkę, i to tez eksperymentuje przymierzając.

Gość mamuter
ewentualnie, spodnie , ale takie z paskiem w talii, zadne biodrówki, wkładasz w nie bluzke, na to jakas rozpinana kamizelke lub sweter, buty na małym obcasie. pasek troszke wyzej , i to juz optycznie wydłuzy nogi.

Gość jatroszke mniej
mamuter-dzieki,wlasnie mysle o zakupie takiego swetra albo tez o takiej swetro-sukience np z golfem, podoba mi sie cos takiego, myslalam tez o jakims fajnym ponczo

Gość jatroszke mniej
ze spodni to raczej musze miec biodrowki, bo spodnie do pasa sprawiaja,ze moja pupa wydaje sie byc wieksza i jakby to nazwac "dluzsza"

Gość nimfa83
a mnie się właśnie wydawało że paski do spodni są nieodpowiednie bo dzielą sylwetkę na dwie części i wydaję się być jeszcze niższa i szersza :-/ I zgadzam się że raczej biodrówki bo w tych z wysokim stanem to wyglądam jakbym miała worek kartofli a nie pupę :-/

Gość mamuter
radze pochodzic i poprzymierzac pełne spodnie, jak znajdziecie dobry krój to pupa bedzie ok. No i ja chciałam zakryc pupę z tyłu swetrem, a z przodu mogłby byc rozpięty, i pasek miałby byc w talii na swetrze , nie w spodniach. Owszem pasek dzieli sylwetkę, ale jak damy go w talii to wydłuży optycznie nogi. Jak włozysz spodnie biodrówki, to niestety skroca nogi, tym bardziej jak włozysz w buty nogawki.

Gość mam pytanie czy
Gość ja myślę co nie oznacza ze w
to tez trzeba byłoby okreslic co to znaczy niska? Jak to jest 160, i założysz buty chociaz na małym kilkucentymetrowym obcasie, to moim zdaniem jak najbardziej możesz.