Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka79

portale randkowe

Polecane posty

Gość lilka79
sail-ho czy mówisz to z doświadczenia?

poniekąd tak, rozmawiałam na kafe z kilkoma wysłali mi swoje profile na takich portalach oczywiście w samych superlatywach;):D

dziewczyny normalni faceci z jajami nie mają problemu z kobitami;):D ci o których mówię mieli o sobie takie wysokie mniemanie, jeden się strasznie chwalił fabryką mebli i kasą i uwazał że kobiety powinny być na jego skinienie a był strasznie gruby i stary i na dodatek miał jakąś okropną chorobę skóry:o:o:o

Hej! Kobitki! Zróbcie tak jak ja- zrobiłam \"lewy\" profil i się umówił ze mną mimo,że był już / ze mną/ umówiony!!!! Usłyszałam:i co, udowodniłaś,że facet to świnia? ANO UDOWODNIŁAM!!!!

sama widzisz, to dobrze że nigdy się nie umawialam przez portale to się czuje że to gnoje i oszuści, wyjątki niech się nie obrażają bo potwierdzają regułę ;):D

Gość nic nie udowodniłaś
to, ze umawia się dwiema dziewczynami na raz to nic złego umawiajac sie z tobą nie deklaruje ci od razu tego, ze ty i tylko ty nie jest z toba w zaden sposób zwiazany szuka jak kazdy

z trzema gadałam na skype, chcieli tylko d.py, oczywiście byli bardzo mili, nawet wiersze wklejali ;):D

\'Hej! Kobitki! Zróbcie tak jak ja- zrobiłam \"lewy\" profil i się umówił ze mną mimo,że był już / ze mną/ umówiony!!!! Usłyszałam:i co, udowodniłaś,że facet to świnia? ANO UDOWODNIŁAM!!!!\" To zależy jaki:O.

Zdarzają się sieroty jak Amant Wszech Czasów ale większość chce pieprzyć na pierwszej randce:classic_cool:

Gość mariska
niezly jest ten amant:) ale zeby od razu scootera uwazac za arcydzielo?:P omg psuje to nieco wizerunek:P