clint eastwood 0 Napisano Październik 29, 2006 blagam niech mi ktos doradz. jak prywatnie to prosze o cene wizyty w przyblizeniu. mam lat 17 prosze o namiary na gina ktory wypisze postinor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba było się nie ruchać Napisano Październik 29, 2006 gówniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2006 60-80 wizyta plus 50-60 proszek escapelle www.esceip.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clint eastwood 0 Napisano Październik 29, 2006 lusesita nie moge otworzyc strony. nie ruchalam sie-petting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Październik 29, 2006 każdy lekarz MA OBOWIAZEK przepisać Ci postinor.. to jest lek ogólno dostępny, zalegalizowany w Polsce itp... i morale lekarza nie ma nic do rzeczy! Więc idź do jakiegokolwiek, powiedz co sie stało, że potrzebujesz Postinor! MUSI Ci wypisać receptę. Pozdrawiam i powodzenia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clint eastwood 0 Napisano Październik 29, 2006 dzieki desire postinor...bo petting byl ostry i wytrysk byl jak mysle i sie boje poprostu sie boje bo co lepszego mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Październik 30, 2006 desire1987 - gin nie musi przepisać postinoru, bo w rozumieniu ustawy postinor nic \"nie leczy\" - jakkolwiek głupio to brzmi, to taka prawda, tak mnie poinformował gin ze strony wpadki.pl. więc to niestety zależy od jego sumienia. a do autorki - daj spokój z postinorem, skoro to byl petting. nie ma sensu psuć sobie całej gospodarki hormonalnej. i nie dawaj się sprowokować moherom, które siedzą na kafe i oskarżają wszystkich o \"ruchanie się\". same zazdroszczą, o. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Margot 0 Napisano Listopad 1, 2006 kobiety zapamiętajcie że postinor może wypisać każdy lekarz, nawet weterynarz!!! bo ten lek jest także stosowany u zwierząt! nie dajcie się robić w balona chciwym albo nawiedzonym (nie wiadomo co gorsze) ginekologom! a jesli lekarz odmówi przepisania tabletek ze wzgl. ideologicznych to MA OBOWIĄZEK natychmiast wskazać innego lekarza który to zrobi! Egzekwujcie swoje prawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach