Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallwinka

Złapałam go na dziecko

Polecane posty

Gość Mallwinka

Chciał odejść, teraz chce się żenić. Chyba zle wyszło, mam wątpliwości. :(

Gość vale tudo
takim jak ty to....Wszystkiego najgorszego

Gość Malutka_1
ale jak na dziecko?jestes w ciazy czy tylko mu tak powiedzialas? Mim zdaniem nie warto,bo jesli cie nie kocha nie bedziecie szczesliwi!zacznie cie zdradzac i wgole bedziesz sie wykanczac psychicznie i on z toba. Jak myslisz nagle sie obudzil i poczul ze cie kocha bo bedziecie mieli dziecko? ja nie mogla bym byc z facetem o ktorym wiem ze jest ze mna tylko z obowiazku i ze mnie nie kocha i nigdy nie bedzie......

Gość yhjkhkjl
a w sumie to moze masz racje. Moj mnie zostawil bo mu robilam awantury i nie chce mi dac miesiaca zebym mogla go przekonac ze bedziemy szczesliwi. Gdybym nie miala 20 to tez bym go chyba probowala na dziecko lapac, bo ja wiem ze mnie kocha i jestesmy sobie pisani.

Gość Mallwinka
Czułam, że nadchodzi koniec, odstawiłam tabsy i udało się. A teraz nie jestem pewna, chyba nie chcę go na zawsze. On niezadowolony ale odpowiedzialny.

to poprostu pozwol mu odejsc...i tak bedzie napewno kontakty z dzieck9iem utyrzymywac..i jezlei bedziecie mieli byc razem,bo tak los zadecysuje,to pewnei stweirdzi ,ze chce byc z wami blizej niz tylko jako odwiedzajacy dzieciaka ojciec..... zle zorbials robiac mu takie swinstwo..on ci ufal w tej sprawie.. posluzylas sie malym ,ludkziem istnieniem by wykorzystac je...jestes egoistka w jedynym stopniu..tera zpomysl co bedzie czulo niekochane dziecko....

zycze Ci tego aby dziecko zmienilo wszystko na lepsze.musialo byc cos nie tak skoro chcial odejsc.teraz sie z Toba ozeni ale pewnie nie z milosci.moja rada dla Ciebie rob wszystko aby zobaczyl Ciebie inna (czytaj lepsza) niech Cie pokocha.zmien sie jesli chcesz udanego zwiazku.nie rob mu wiecznych uwag, badz dla niego jak dobry kumpel z ktorym moze o wszystkim pogadac i coieszyc sie Twoim towarzystwem.powodzenia:) gratuluje dzidziusia :)

Gość Perła z lamusa
nieładnie, podobno świat na tym stoi. :(

Gość kuła szpiegula
głupio zrobiłaś kobieto,,,

Głupiutko postąpiłaś, bo być razem to wspólna decyzja, dziecko podobnie, decyzja z miłości. Ale mimo wszystko życzę szczęścia, a będzie Ci teraz potrzebne,( Wam, Tobie i dziecku.)

Gość xyzed
Następna głupia cipa,która za jakiś czas na swojego faceta narzekać będzie

Gość nie ty jedna i nie ostatnia
teraz ratuj sytuację , skoro z pewnych rzeczy zdajesz sobie sprawę trzymaj się

Głupio i nieodpowiedzialnie zrobiłaś. Rozwód w przyszłoś prawie pewny. Naprawdę chciałabyś wziąść ślub z facetem , który pewnie Cię juz nie kocha, skoro chciał odejść. Tego kwiatu jest pół światu...

Gość EWCIA5896
Moze nie macie rzcji moj brat sobie wpadl i teraz od 7 lat jest w szczesliwym maluzenstwie, kolega od 6 bylo tak samo . Znam mnostwo ludzi ktorzy wpadli a teraz sa szczesliwi. Moze Tobie tez sie uda...

no to gratulacje moja droga! moj obecny chlopak tez byl z panna ktora myslala, ze zlapala go na dziecko. byli zareczeni, ale on uswiadomil sobie, ze tak naprawde nigdy jej nie kochal, pozatym dowiedzial sie, ze dziecko z jej strony nie bylo dzielem przypadku i rzucil ja! teraz jest ze mna, a ona musi harowac po 12 godzin, zeby zapewnic jako taki byt sobie i dziecku, on nie musi placic nic, bo jest bezrobotny i bardzo jej tak dobrze, niech zdycha, ciebie pozdrawiam i jesli nie ejst za pozno sama od niego odejdz i zachowaj godnosc

hej hej, nie mów że \"dobrze jej tak\" bo fakt faktem zasłużyła może i na kare ale tutaj najbardziej cierpi dziecko , które przecież jest niewinne...

do EWCIA5896, jest jednak różnica między wpadką z facetem, który jest z tobą i cię kocha, a celowym zajściem w ciążę z facetem, który chce od ciebie odejść. Autorka tematu czuła, że jej facet chce odejść, że być może jej już nie kocha, więc odstawiła pigułki i zaszła w ciążę. Użyła dziecka jako szantażu, to nie jest w porządku, zrobiła krzywdę chłopakowi, sobie i dziecku.

Gość zbytdobryzebygokochac
ja nic nie rozumiem chcial odejsc a ja dymal bez zabezpieczenia? jak sie odchodzi to sie odchodzi a nie dyma, przeciez to normalne, ze jak dziewczyna kocha to moze zrobic wszystko zeby przytrzymac faceta przy sobie, on chcial odejsc a nie zdawal sobie ze sprawy, ze ona mogla zrobic takie glupstwo no i zrobila

Gość Michu*
i nie mówcie mi później, że dziewczyny zawsze są fair wobec swojego faceta a to my jesteśmy tymi złymi :-o

Gość ninka30
u mnie było inaczej...spotykalismy sie niezobowiązująco, jak przyjaciele...hmmmm...dziś patrzę na to inaczej.Wpadliśmy a on nawet nie chce ze mną rozmawiac.zarzuca mi ze zrobilam to specjalnie...jest to dla mnie bardzo przykre,ze tak mnie oskarża.Ja mu powiedzialam,ze niczego od niego nie oczekuje...i ze zaluje ze tak sie stalo,no i on sie nawet ze mna nie kntaktuje, nie interesuje co sie ze mna dzieje, jak sie czuje...nic.nawet telefonow nie odbiera ode mnie.A niedlugo urodzi sie dziecko ...

Gość gratulujemy Agatce
co ma bezrobotnego faceta, nieodpowiedzialnego bubka, który nie potrafi zadbać o własne dziecko, zaręczył się z kobietą, której nie kochał, chodził z nią do łóżka chociaż jej nie kochał i tak nastawił kolejną babkę przeciwko byłej, że ta dając sobie robic wodę z mózgu, mówi o matce dziecka swojego faceta "niech zdycha" i "niech haruje" - ciekawe panno co ta kobieta Ci takiego zrobiła

Do Agatkiiiiiii Rzeczywiście dziewczyno coś z Tobą nie tak - prędzej czy później Twój facet będzie musiał zapłacić aliment, no chyba, że całe życie będzie nierobem i będziesz go utrzymywała? Jak możesz być z kimś takim , kto w taki okropny sposób postąpił ze SWOIM dzieckiem? Może z Tobą tez tak kiedys postąpi skoro raz juz tak zrobił? Jak możesz życzyć złego matce dziecka twojego faceta? Chyba jesteś niespełna rozumu.

Gość Malutka_1
do AGATKI!!!! dziwna jestes, myslisz ze alimenty przejda mu bokiem??hahaha, sa takie przepisy ze za nieplacenie alimentow mozna isc do pierdla.Jak mozesz byc z kims takim wogole?skad amsz pewnosc ze i ciebie tak nie wyroluje??:/ co sie z wami dziewczyny dzieje.Glupiutkie jestescie .Tak samo ty agato i ty malwino:/bez sensu.Malwinko jak juz pisalam wczesniej : MYSLISZ ZEON CE POKOCHA BO JESTES W CIAZY??? jesli w to wierzysz to napewno z toba cos jest nie tak...Zycze powodzenia.przyda ci sie i wspolczuje temu biednemu dzidziusiowi ze zamiast miec porzadna rodzine bedzie widzial ze ojciec nie kocha swoeje matki i sam nie bedzie umial kochac.B E Z S E N S U.Gratuluje myslenia:/ :/ :/

Gość gratulujemy Agatce
dalej nie mogę uwierzyc w to co ona napisała...

Gość Mallwinka
Dawno mnie tu nie było, ale widzę że topik sobie rośnie. Nie jestem w ciąży, to były jakieś zawirowania po tabsach. I to jest najlepsze wyjście z sytuacji.

Gość happy end//
:)

Gość ciąża grozi urodzeniem
kogos takiego jak Amant :o

Gość Mallwinka
Dzięki za te słowa, myślałam, że tu oberwę. Ale dało mi to wszystko do myślenia. Zwłaszxcza o sobie. Nie czuję się aż tak podła, a jednak... Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono- poetka. :)