Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aronita

nie lubie pracowac z kobietami

Polecane posty

Gość aronita

sa perfidne nie mozna na nich polegac

Z moich doświadczeń gorzej mi się współpracuje z kobietami niż z facetami. Są meczące z tym plotkowaniem, pindrzeniem się i ciągłym przeglądaniem w lustrze. Ja do pracy chodzę pracować i moje koleżanki nie rozumieją, dlaczego wolę zająć się papierami, zeby nie miec zaległości następnego dnia, podczas gdy one opowiadają o tym, jak koleżanka z sąsiedniego działu rzuciła faceta i że gorzej wygląda :-( Błeeeee. Kiedy siedziałam w pokoju z mężczyznami to owszem, czasem mnie denerwowały ich pikantne zaczepki, ale je olewałam i robiłam swoje. Oni też. Zawsze mogłam liczyć na ich pomoc, za to teraz, gdy siedzę w pokoju z trzema innymi babami, to każda wielce zapracowana, gdy proszę o wytłumaczenie jakiegoś przepisu.... Ja chodzę do pracy pracować, a nie szukac koleżanek i dlatego wolę pracować z mężczyznami. Przynajmniej wszystko jest jasne, grupa zwarta w pracy, a mnie głowa nie boli od tego kłapania dziobami na okrągło.

Baby jako wspólpracownicy są koszmarne - muszę to powiedzieć z pelną odpowiedzialnością sama należąc do tego \"gatunku\". Męczy mnie ciągla paplanina, ploty, robienie z byle gówna sensacji na skalę światową - aż leb zaczyna boleć! Mordy im się nie zamykają ale zrobienie czegokolwiek przerasta zarówno ich sily intelektualne jak i fizyczne ( a do pierdzielenia nigdy im ich nie brakuje). Ciężko dogadać mi się z drugą kobietą, porozmawiać o czymkolwiek sensownym (bo z reguly dominuje tematyka ciuchów, kosmetyków i innych bzdetów). Dodam jeszcze od siebie że nie ma nic gorszego niż baba - szefowa! Taka zawsze będzie usilowala udowodnić wszystkim, że jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, że się nadaje na stanowisko które zajmuje, że jest bóg wie kim, że w niczym nie ustępuje facetowi - szefowi i oczywiście będzie udowadniać swoje tezy gnojąc wszystkich swoich podwladnych.I nie jest to tylko moja opinia.

Gość Leonora Drapciak
tez nie lubie pracowac z kobietami totez wybralam prace w zakladzie oczyszczania miasta gdzie doznaje satysfakcji i wzruszen estetycznych.

tez nie lubie pracowac z kobietami dlatego zostalam informatykiem:P sami mezczyzni

Gość Leomora Drapciak
Ponadto w moim miejscu pracy codziennie stykam się z życzliwością moich kolegów którzy wjeżdżają mi w moją pieczarę pięknymi, zielonymi Starami slużącymi do utylizacji odpadków:classic_cool:

Tez nie lubie pracowac z babami, dlatego zostalam ratownikiem. Sami faceci :P Ale niedlugo skoncze studia i pewnei (jak bog da) wyladuje w jakims urzedzie. A tam same baby :O

Gość no i same widzita
kobiety potrzebuja Faceta!!! co by im palma nie odbila ;) nie mozecie bez nas zyc,jestesmy waszym tlenem....... ;)

Gość Ieonora Drapciak
zawsze potrzebowalam faceta i nadal go potrzebuje .