Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna żmija

kto mi wytłumaczymój sen?

Polecane posty

Gość senna żmija

a właściwie koszmar, który pojawia sie dość często. Więc wsiadam do windy sama i już wtedy mam przeczucie że coś złego sie wydarzy. Naciskam jakiś guzik i winda rusza, zawsze cholernie trzęsie i zatrzymuje sie między piętrami. Jak w końcu dotre do tego piętra co chciałam okazuje sie że jest tam coś strasznego. Np w dzisiejszym śnie zjechałam do kostnicy :-O Szybko naciskam inny guzik, winda znów ledwo rusza, potem np gaśnie światło i zwiedzam coraz koszmarniejsze piętra. Nie wiem skąd mi sie wziął taki sen, nigdy nie miałam traumatycznych przeżyć właśnie z windą. Dziwne jest to że taki sen mam często, przynajmniej raz w mięsiącu..

Gość taktojaetet
interesujace... choc wspolczuje, ostatnio tez mi sie zle sni

Gość senna żmija
może nakręce na podstawie moich koszmarów jakiś horror? :-p

Gość afdf
snów nie powinno się tłumaczyc a tym bardziej przezywac je na jawie... sny to problemy jakie mózg stara sie wyrzucic, zaglebiajac sie w nie czujemy sie gorzej psycicznie

tak, dokładnie. Coś symbolizują, coś co Cię teraz dręczy. Chociaż kiedyś coś mi się fajnego przydarzyło ;) Koleżanka chciała iść do fryzjera, ale nie wiedziała gdzie. Kiedy już wybrały nowy salon, to jej mama miała iść pierwsza. Potem ja miałam sen, że ta koleżanka tam poszła pierwsza i babka ją brzydko, okropnie ścięła, że jej się nie podobało. A niedawno dowiedziałam się, że to JEJ MAMA poszła pierwsza, i rzeczywiście okropnie ja ścięła. :) dziwne, bo nie myślałam o tym fryzjerze.. zwłaszcza, że koleżanka daleka.