Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel 27--

Ona chce czasu....

Polecane posty

Gość Pawel 27--

Znam dziewczyne od 4 miesiecy. Spotykam sie z nia, dobrze czuje sie w jej towarzystwie, po prostu czuje,ze bardzo ja lubie. Nigdynie padly miedzy nami zadne wyznania, nie bylismy oficjalnie para.... Wczorajk zadzwonila do mnie i powiedziala,ze na razie nie chce ze man sie spotykac,ze chce sobie to wszytsko przemyslec.... Co przemyslec?? Zle sie czuja, bo naprawde bardzo ja lubie....Co mam robic??

ona chce to przyemyslec bo byc moze cos do ciebie czuje,i chce sobie poukladac w glowie,czy jestes tym jedeynym,czy warto z toba ukaldac zycie itd.. masz 27 lat??jak tak to naprawde wyluzuj....bo to wiek w ktorym sie zaklada rodizne....zwiazuje sie na dluzszy czas.. mysle ze,ten \"daj mi toche czassu\" bedzie na plus...

po prostu nie potrafila ci powiedziec ,ze juz ma innego,nie chce sie z Tobą widywać i już Sory za szczerość,ale tak juz jest.

Gość Pawel 27--
Watpie,z ema innego... Nie sadze,z epotrafilaby tak klamac...chociaz oczywiscie moge sie mylic....

Gość Pawel 27--
Zaczynma sie jednak przekonywac do wersji, ktora podala gadulinka:O

Skoro bardzo ja lubisz, to czemu sie krzywisz na mysl o tym,ze moze kogos miec? Przeciez nie jestescie para..nie laczy Was nic procz przyjazni - tak napisales. Nie wyznaliscie sobie nic..wiec jak kogos ma to tylko szczescia jej zyczyc jak przyjacielowi. Bo przeciez dla przyjaciela chce sie szczescia prawda?

Gość Pawel 27--
Nie padly wyznania. ja sie balem, ona sie bala, nie wiem. Wiem tlyko,ze laczylo nas (i mam nadzieje,ze nadal laczy) cos wyjatkowego... Oczywiscie,ze zycze jej szczescia, ale chcialbym,zeby byla szczesliwa ze mna...

No to Pawel, nie mieszaj. Kurcze ja na jej miejscu sama bym nie wiedziala na czym stoje przeciez. Kurcze powiem tak..spotykalam sie z chlopakiem na stopie kolezenskiej. Chcialam wiecej,ale nie potrafilam wybadac czy on tez chce. Po kilku tyg dalam sobie na looz. Poznalam kogos innego, a ze nie urwalam z nim kontaktu to powiedzialam mu o tym. Przejawial objawy zazdrosci - juz jest znak! Wiec powiedzialam,ze albo kolezanka albo dziewczyna,ze ma mi dac w koncu ostatecznie do zrozumienia o co chodzi. I sie okazalo,ze on tego samego nie mogl wybadac u mnie. No jak zuraw i czapla i sie troszke obawial odrzucenia. Powiedzial \"Ja chce z Toba byc\" I jestesmy para nadal i Kochamy sie niesamowicie...nie przegap tego Pawel, bo moze byc za pozno :]

Gość Pawel 27--
ti ti ti------> Niesttey u mnie nie bedzie chyba happy endu. Ciagle nie chce z emna rozmawiac, nie odbiera telefonu....Moze jednak dam jej czas na zastanowienie sie nad tym wszystkim...

Gość hmmmmmmmm nie narzucaj sie
tylko, nawet z lekka ja olej,

Gość 6586758987
podnosze 4 u

Gość bliska
myślę, że dziewczyna się zaangażowała , ale nie chce cię naciskać i wprost stawiac pytania ani żądać deklaracji (tu sie nie dziwię), dlatego zdesperowana próbuje sama sie z tym uporac i byc może się nieco zdystansować wobec ciebie... moim zdaniem: ona czeka na jakieś sensowne słowa i nie wiem dlaczego je tak jej reglamentujesz, skoro sam jestes zaangażowany :P napisz solidnego maila, ale jeszcze lepiej POWIEDZ JEJ CO CZUJESZ wprost i na zywo i żarliwie :) do dzieła, bo jeszcze rzeczywiście sie miniecie... i jakoś nie wierzę w innego

Gość poprostu cie olała
i na nic te analizy wyzej pisane

Gość jak to czeka na deklaracje
od niego jak nie odbiera telefonu jakby chciała usłyszec jakies wyznanie czy zwyczajnie pogadac to by chciała rozmawiac- to chyba normalne

Gość martuchaaa27
Pewnie Cie panna olala....:O