Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_ja

boje sie

Polecane posty

Gość zaniepokojona_ja

czy jezeli troche spermy jest na placach i po okolo 2 godzinach znajda się one w pochwie, to czy jest mozliwosc, ze zajde w ciaze? prosze pomizcie

Gość zaniepokojona_ja
ale chcialam wczoraj sprawdzic i po lilkunastu minutach sperma nadal nie zaschnela :( potem ja starlam, a mowili mi, ze zyja kilka minut :(

Gość -----------------------
boze drogi, dziewczyny pocztajcie troche fachowych ksiazek, plemniki zyja nawet do 24h

Gość zaniepokojona_ja
jak to do 24 godzin?? we wnetrzu człowieka czy na rece?

tak ale w pochwie! nie wprowadzaj dziewczyny w błąd. poza środowiskiem pochwy plemniki przeżyją najwyżej kilka minut, np właśnie na ręce czy w wodzie. nie przejmuj się, możliwości ciąży nie ma :)

Gość szczery
seks jest dla ludzi ,ktorzy zdaja sobie sprawe z konsekswencji.. i są w kazdej chwili gotowi na dziecko .. Ty zachowujesz sie jak dziecko..Skoro nie chcesz dzieci w tej nie wal sie ..Bo zawsze jest zagtozenie ciązy..Troche nauki odpowiedzialnosci.. Ja mialem 20 lat czulem ,ze jak bym został ojcem to chyba bym sie powiesił i dlatego byłem wtedy prawiczkiemm Musisz poczuc czy jestes w stanie udzwignac ewentualne kosekwencje..

Gość szczery
moze i ciazy nie ma ,ale jest mozliwosc utraty mozgu..Dla mnie normalne jest ,ze jak bedzie wpadka to nie zrobi to na nich wrażenie bo sa przygotowani nawet na tą ewentualnosc..

każdy popełnia błędy więc sie tak nie mądrzyj jaki to Ty jesteś idealny a ludzie głupi, bo zdarzy sie im popełnić błąd... a po to wymyślili coś takiego jak antykoncepcja, żeby ludzie mogli uprawiać seks bez chęci posiadania potomstwa... a to że te środki czasami zawodzą, to już zupełnie inna sprawa.

Gość zaniepokojona_ja
nie mowie, ze nie jestem odpiwdzialana. ja po prostu sie boje, a to z odpiowiedzialnoscia ma malo wspolnego.

Gość zaniepokojona_ja
i dlatego prosze o wypowiedzi, zeby sie uspokoic i wysluchac innych zadania na ten temat a nie po to, aby ktos mnie obrazal/ocenial

Gość w pochwie to zyja do kilu dni
znaczy sie 2-3 a poza do 24 godzin

Gość zaniepokojona_ja
?????? 24 godziny na ręku?? nie straszcie mnie prosze :(

Gość gratulacje
zostałas mamusią

Gość nie dla dzieci seks

Gość zaniepokojona_ja
nie jestem dzieckiem !!!!!! chcialam tylko, aby ktos mi napisa SZCZERZE jakie jest prawdopodobienstwo :(

Gość szczrze
to juz ci tu mnóstwo ludzi powiedziało dziś, wczoraj i przedwczoraj :o jejuu.. :o

Gość beszczelnosc
to trzeba było łykać od razu nasienie ,a nie bawic sie w podchody..Tylko konczenie w ustach jest bezpieczne..hrehehe

Gość beszczelnosc
to trzeba było łykać od razu nasienie ,a nie bawic sie w podchody..Tylko konczenie w ustach jest bezpieczne..hrehehe

Gość obciag z polykiem
to najlepsza antykoncepcja..seks jest niebezpieczny nawet jak jest zabezpieczenie

Gość dorosły człowiek
potrafi sam ocenic jak sytuacja wygląda, pomyslec logicznie, zastanowic się i wyciągnąć wnioski

Gość zaniepokojona_ja
tak, ok czyli jestem dzieciakiem nieopowiedzialnym.. rozumiem. mam nadzieje, ze Wy nigdy sie nie bedziecie czegos bac..

Gość dorosły człowiek
no to powiedz mi dziewczyno czego sie tu bac?? jak juz ktos tu zauwazył otrzymałas tyle odpowiedzi, na twoje pytanie ze naprawde dziwię się tym, którym nie nudzi się odpowiedanie po raz nty na pytanie "ale czy NA PEWNO nie jestem..?" Powtórzę wiec tak jak inni, po raz n+1: NIE JESTES Mozesz sie uspokoić Szczery ma sporo racji.. chyba warto przemyslec sprawę skesu, bo jesli po kazdym stosunku bedziesz sie tak czuła, to powiedz mi- warto to?

Gość dziciak
to ja nowu ten dziciak. potrzebuje tylko dancyh, ile zyja plemniki na rece i prosze tylko o prawdziwe dane kogos, kto sie na tym zna. dziekuje