Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniol

jak z nią rozmawiać?

Polecane posty

Gość maniol

Niedawno poznalem dziewczynę, bardzo sie polubilismy, jestesmy przyjaciolmi. Chodzi o to ze ona mi sie podoba, ale gdy z nią rozmawiam mam wrażenie ze ją troche przynudzam... Na ogół jestem dość spokojnym facetem a rozkrecic potrafie sie dopiero po paru:) Ona jest osobą bardzo otwarta, towarzyska. Chodzi o to ze nie wiem jak znalezc wspolny temat... Czasem jest naprawde przez powiedzmy 10 minut o czym pogadac, ale potem juz zupelnie nie wiem co mowic... Nawet raz mi powiedziala zebym "powiedzial coś":) Tak samo jest gdy ja widze. Wiadomo, mówimy sobie "cześć", ale oczywiscie nic dalej. Moze ktos jakos pomóc?!:P

Gość maniol
to znaczy ze nie masz przyjaciol-facetow?

Gość jak mozecie byc przyjaciolmi
jak nie macie o czym gadac???

Gość maniol
Chodzi o to ze no niby jest o czym, ale zeby bylo cos z tego dalej musze sie bardziej wykazać, chyba...

rozmowa ma dla mnie sens w kilku przypadkach: gdy ja mogę komuś pomóc albo ten ktoś mi gdy potrzebuję się zwierzyć i otrzymać wsparcie emocjonalne gdy potrzebuję informacji Nie lubię facetów-gaduł i nie zakochuję się \"uszami\" (jak to podobno mają w zwyczaju kobiety). Słowa to tylko slowa.

Gość maniol
tak... tylko ze gdy o cos ją czasem zapytam to potrafi nawijać przez ponad 30 minut! ja taki wygadany nie jestem i stad mysle ze ją nudze

Gość jak mozecie byc przyjaciolmi
sprobuj sie dowiedziec czegos o jej zainteresowaniach, bedziecie mieli wspolny temat, albo zacznij jej mowic o swoich, moze jej sie to spodoba i tez bedzie o czym pogadac

Gość maniol
Bylismy juz ze soba na wspolnej kolacji, wiem o Niej sporo , a nawet powiedzialbym ze dużo. Gadalismy ze soba jak sie poznali jej rodzice a jak sie poznali moi.. Okazuje sie ze moja matka kojarzy jej matke z mlodosci:) Zauwazylem ze nie wiem czemu ale mam problem wogole gadania z ludzmi... Mysle ze tez przez to ze mam malo do powiedzenia poprzednia dziewczyna, jej kolezanka,ktor abylem zainteresowany, nie chciala ze mna zakręcić. i co najgorsze chyba zaczela sie mna interesowac, bo czasem sie na mnie gapi i zaczela czesciej do mnie gadac ale ja juz jej nei chce.

Gość undercover47
Witam. Zakochałem się w dziewczynie z mojej klasy, ale ze sobą nie rozmawiamy. Po prostu chodzi do tej klasy co ja. Jak do niej zagadać? Co zrobić? :(