Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielna

Jaką rozrywkę zafundować dzieciom w 3mieście w jesienne niedzielne popołudnie?

Polecane posty

Pogoda nijaka, a ja siedzę z córkami (czteroletnią i roczną) w domu i zastanawiam się, jak urozmaicić im czas. Może ktoś ma pomysł na jakieś atrakcje poza domem w Trójmieście lub okolicach? Osobiście też mam dość siedzenia w domu!!!:-(

Gość 3miastowa
Może Aquapark? Jest tam brodzik dla dzieci.

Młodszą mam po zapaleniu płuc, jeszcze w trakcie doleczania, więc Aqua odpada:-( Dlatego też poszukuję czegoś pod dachem.

jak to w domu? a spacery (cieplo sie ubierzecie - nie jest dzisiaj szczegolnie zimno)? mozecie isc pozbierac liscie i potem je ususzyc i porobic z nich naklejanki - ludziki :)

Rano może było ciepło, ale się ochłodziło, a jak już pisałam, młodszą mam na doleczaniu po zapaleniu płuc. Poza tym od półtora miesiąca siedzę z chorymi dziećmi w domu i wymyślam im rozrywki. Chcę się wyrwać z czterech ścian, a jednocześnie zapewnić rozrywkę dzieciom.

Gość zawsze jest coś do zrobienia
A kino??

Gość mimo wszystko lepiej wymyslac
dalej cos w domu , albo ubrac je cieplo i isc na spcer niz pchac sie w zbiorowiska,gdzie mozesz cos zlapac. Bo potem bedziesz miala inna zbiorowa przyjemnosc pod dachem - szpital ( tfu tfu) Moze umw sie z jakas fajna kolezanka ijej dziecmi? a na dwor powinnas i tak je wypreowadzac, choc na troche, jesli bez goraczki, Np nad morze, jesli nie ma wiatru.

Kobitki. Nie zadałam pytania, co robić z dziećmi na codzień, a pytałam o jakąś atrakcję w Trójmieście z dziećmi w konkretnym przedziale wiekowym. Szukałam w internecie i nic nie znalazłam:-( Myślałam, że może tutaj ktoś mi podpowie, a wy ze spacerkami wyjeżdżacie. Nie o to mi chodziło w pytaniu.