Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EverySingleDay

powód krzywego nosa

Polecane posty

W całej mojej rodzinie nikt nie ma choćby minimalnie skrzywionego nosa, nigdy też nie miałem żadnego urazu w tym miejscu nie mówiąc już o złamaniu. Jednak od kiedy zacząłem dorastać na moim nosie pojawił się delikatny garb... czym może to być spowodowane?? Każdy mowi ze nikt w naszej rodzinie nie miał i nie ma krzywego nosa i że to pewnie minie z czasem, ale coś zaczynam wątpić bo 18 lat już mam a garbik pozostał:) Wie ktoś może coś o takich dziwnych przypadkach?

Aha i czy można takie coś wyleczyć bezoperacyjnie(jakieś nastawianie??:D)? Bo szczerze mówiąc już mnie zaczyna ten garbik denerwować a nie mam zamiaru latać na operacje plastyczne, a tymbardziej za nie płacić tyle pieniędzy:)

Gość nochal
kazdy jak jest młodziutki ma normalny nos a jak dorasta to on rosnie albo sie wydłuza albo rosnie garb :) i to nie minie!!kto ci to powiedział :/.. tak juz pozostanie ,bedzie to twoj znak rozpoznawalny :D ;) a zmienic to mozesz tylko operacyjnie no chyba ze chcesz to zaryzykuj i przestaw go sobie sama ...czy jakims młotkiem walnij moze zniknie :) powodzenia ...

hmmm a moze jak nikt w rodzinie nie mial to ... to moze ten kto podaje sie za twojego ojca nim nie jest :P