jabłko 0 Napisano Październik 29, 2006 Jak to jest ze zmianą .. czasu biore tabletki o 21 ? ale sie zmienił czas mam dalej brać o 21 chcociaz sie czas zmienił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 29, 2006 ??????:>:>:>:: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przecież tolerancja Napisano Październik 29, 2006 jest 12-godzinna przy przyjmowaniu tabletek, więc godzina nie zrobi żadnej różnicy :O Myslenie ma kolosalna przyszłość jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 29, 2006 no spoko .. a buierzesz tablekti że tak mówisz tak ciągle barać o godzine za póżnbo to niewiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przecież tolerancja Napisano Październik 29, 2006 Biorę od 5 lat. jakoś nigdy nie miałam problemów przy zmianie czasu. Zresztą, nigdy nie przyjmowałam tabletek co do minuty, tylko około jakiejs godziny. Z zasady nie wypowiadam się na temat, o którym nie mam bladego pojęcia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja robie tak Napisano Październik 29, 2006 że dzisiaj wezmę godzinę wcześniej, czyli o wczorajszej 21.00. Dzisiaj to będzie godzina 20.00. Jutro 20.15, pojutrze 20.30 dalej 20.45 aż dojdę spowrotem do 21.00 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 29, 2006 aha no dzikeuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytać Napisano Październik 29, 2006 Nauczcie się czytać ze zrozumieniem jedna z drugą. Pigułki trzeba brać o tej samej porze dnia!!! Czyli jak rano to rano, a nie w południe itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrówkaa 0 Napisano Październik 29, 2006 ja brałam o 18 teraz biorę o 17, proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja zawsze biore Napisano Październik 29, 2006 tab o 18 i dzis tez wzielam o 18 biore juz dosc dlugo i jestem przyzwyczajona do tej godziny , a zmiana przyjmowania tab o 1 godz nie robi zadnej roznicy bo nie trzeba brac z dokladnoascia co do godz tylko o tej samej porze dnia. i teraz dalej bede brala o 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja robie tak Napisano Październik 29, 2006 nie wiem jakie tabletki bierzesz, ale w mojej ulotce jest napisane, że codziennie o tej samej porze. Słowa "dnia" nie ma. Więc róbcie sobie co chcecie, ja wolę brać codziennie o tej samej godzinie z tolerancją + - 15 min. A jak ktos uważa, że tolerancja może wynosic kilka godzin, to pewnie stąd pigułka nie ma 100% pewności. Ale to juz jakby nie moja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doprawdy porąbało Napisano Październik 29, 2006 Was. A czy zawsze bierzesz tabletki punkt 21.00? Nigdy 5 minut wcześniej lub później ??? Dziewczyny, myslcie !!!!!!!!! Takie pytania są na poziomie smarkatej nastolatki. To juz drugi taki debilny topik dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach