Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeza studentka

móglby byc moim jedynym do konca....

Polecane posty

Gość Świeza studentka

dzis na cwiczeniach mielismy z druga grupa i był tak taki cudowny chłopak...mmmm....taki jakich lubie miał w sobie to "COS" !! co przyciaga...niby zwykły chłopak ale dla mnie idealny..ma takie sliczne oczka ze mogłabym w nie ciagle patrzec...zazdroszcze jego dziewczynie bo jesli dobrze zrozumiałam to mowił cos ze jest zakochany :( ja chce byc na jej miejscu!! ahhh czy to tylko ja mam takiego pecha??nigdy chyba nie trafie na takiego jak On ;( co za zycie :]

młodaś, to i głupia. Ale wydoroślejesz, nie martw się. Jak sparzysz się na takich och i ach parę razy. Jak wezmą cię na języki

Gość dsac
przecież go nie znasz, po pierwszym wrażeniu oceniłaś i masz pewność że jest akurat dla ciebie??? co za bzdury... zresztą zajęty to zajęty

Gość Świeza studentka
własciwie jak mozesz cokolwiek o nim mowic skoro go nie znasz mi wydaje sie byc NORMALNYM chłopakiem nie jest zadnym cwaniaczkiem ani nic w tym stylu po twojej wypowiedzi mozna stwierdzic ze wszyscy faceci są tacy jak mowisz :]

przecież go nie znasz, po pierwszym wrażeniu oceniłaś i masz pewność że jest akurat dla ciebie???----.no zakochala sie od \"pierwszego....\" wiec co tak na nia najezdzacie;) roznei ludize rozne usposobienia.

Gość oojh
buahaahahha, smieszna jestes. Zachowanie godne 15 latki

Gość Świeza studentka
Ale troche rozmawialismy, jak mu obciagalam, wiec wiem, ze jest fajny.

Gość Świeza studentka
dobra poznam go lepiej i napisze wam co je w jakich godzinach sra ile razy dziennie sie myje i czy ma włosy pod pachami..moze wtedy wam sie spodoba ...matko za za dziwolągi..nic nie mozna napisac bo zaraz z gębą ;/ :P

Gość Świeza studentka
a czy ktos pisał o zakochaniu poprostu mowie ze fajny chłopak..kurde to chyba jednak dobrze mowią ze na kafeterii siedzą same zakompleksione głąby ktore poprostu nic innego nie mogą robic..weszłam tu z nadzieja ze jednak sa jacys normalni jak ja :P ale widze ze sie myliłam ..no to nara paszczury ..miłego podszywania :D:D

Gość śmiechu warte.....
"studentka" a jaki zenujący poziom wypowiedzi :o studentka wyższej szkoły gotowania na gazie