Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agula888

Jakie nieszczęścia moga spotkać człowieka ?

Polecane posty

Gość Agula888

Od początku roku spotykają mnie same nieszczęścia. I to nie takie małe tylko takie które zmieniaja całe życie. Zastanawiam się co jeszcze mnie czeka przez te 2 ostatnie miesiące tego tragicznego dla mnie roku i dlatego pytam jakie znacie nieszczęścia które spotykają ludzi. Żeby na razie nic nie sugerować napiszę później co do tej pory mnie spotkało (naliczyłam 8 nieszczęść)

Gość no co ty -8
nieszczęść w ciagu roku czy przez całe zycie ? Musze przyznać,że mnie zaintrygowałaś !

Gość wiesz co najgorsze
to chyba śmierc kogoś bardzo bliskiego i cieżka choroba swoja lub kogos bardzo bliskiego:( mam nadzieje ze nowy rok bedzie dla ciebie stokroc lepszy🌼

Gość eonora Drapciak
np. moze mu ulubiona bulka z MC Donalda upasc na psie gowno. nic juz z tym nie zrobisz. a mozna bylo miec szczescie i mogla uopasc na czysty chodnik.

Gość przykre a co ci sie stalo

Gość nie każda rzecz która
zmienia zycie jest nieszczęściem !

Gość Agula888
Chronologicznie: 1. wypadek samochodowy (rozbiłam tylko samochód – rodziców, świeżo po remoncie i malowaniu, ale mogło być gorzej bo wpadłam w poślizg przed skrzyżowaniem i uderzyłam w przednie koło Tira i niewiele brakowało żebym wjechała przed niego) 2. poronienie (prawdopodobnie konsekwencja 1) 3.romans męża 4.śmierć taty chorego na raka 5.wyprowadzka męża (na miesiąc przed moim porodem) 6.ciężki poród i urodzenie syna w zamartwicy i z niedotlenieniem wewnątrzmacicznym 7.podejrzenie ubytku masy mózgowej u synka (okazało się że ma torbiel przegrody przezroczystej i poszerzony róg przedni komory mózgowej – podobno nie jest to groźne a za miesiąc kontrolne USG główki) 8. wyczułam jakiś guzek w piersi Może nie wszystkie te zdarzenia to takie wielkie nieszczęścia zmieniające życie ale wydaje mi się że jak na 1 osobę w ciągu niecałego roku to dosyć. Jedyne co pomaga mi to wszystko znieść to moja dwójka dzieci i nadzieja że kiedyś będzie w końcu lepiej

Gość poruszona
Wspolczuje Ci bardzo :( Chlopa olej , najwazniejsze sa dzieci!! Wierze, ze wszystko Ci sie pouklada, dzieciatko bedzie zdrowiutkie a Tobie zaswieci sloneczko!! Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie

Gość przyznaje racje
na jedną osobe to zdecydowanie dość. Dane ci było mimo wszystko: mieć ojca, męża, dzieci ,zdrowie i...samochód :-) Mocno trzymam za ciebie kciuki !!

faktycznie zycie cie nie oszczedza ... ale nie poddawaj sie zawsze po deszczu swieci slonce ... a z jakiego jestes znaku zodiaku?

Gość Agula888
Jestem spod znaku Wagi (mój synek też - urodziłam go 5 dni przed urodzinami, a jako prezent urodzinowy opuściliśmy szpital :-) )

Gość upupup
Agula życze ci szczescia.

Ja również zyczę aby synuś był zdrowy, a to najważniejsze :) głowa do góry, musisz być dzielna dziewczynką, masz dla kogo życ :) kiedys musi byc dobrze :)

Sloneczko badz dzielna ,dbaj o siebie i dzieciaczki . Te slowa to marne pocieszenie ale zobacz ile ludzi zyczy Wam (Tobie i dzieciaczkom) dobrze serdecznie Ci wspolczuje i zycze wiele wiele radosnych chwil ....

Gość córka zniesmaczona
złośliwa na maxa matka

Gość Glominka
Życzę Ci duuuuuuuuuuuuuuuużo szczęścia, to dla Ciebie 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻

Gość Agula888
Dziękuję wszystkim za życzenia szczęścia. Mam nadzieję, że zły los w końcu mnie opuści...