Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka w potrzebie

Podkład - SZYBKA POMOC

Polecane posty

Jutro musze sobie kupić jakiś podkład,mam spotkanie i chce jakos ujednolicić cerę.Zaznacze moze,ze trądziku nie mam,skóra jest tłusta w strefie T,ale potrzebuje raczej czegos co ujednolici skóre twarzy,poźniej tylko delikatnie różem musnac policzki,żeby to jakos lekko wyglądało ;) Da rade taki podkład kupic,zeby nie wydac więcej niz 20 zł. ? ;) Błagam o jakas szybką odpowiedz :( :D za 2 dyszki,zaraz będę pewnie wysmiana

maybelline Pure Make up (taki w zielonkawej tubce) jest fajny, bardzo leciutki, fajnie ujednolica kolor skory. Dobrze sie trzyma i nie nablyszcza dodatkowo skory. I kosztuje wlasnie ok 20 zl. Ale ja bym sie troche bala przed waznym spotkaniem probowac czegos nowego...

prawdopodobnie kupie ten Maybelline,ale przez jakies 3 godziny jeszcze czekam na propozycje ;) Zalezy mi przede wszystkim na ujednoliceniu cery i nadaniu jej oczywiscie 'wypoczętego' wyglądu ;)

mysiapysia30 :) wezmę pod uwage Twoją rade,ale na dzień dzisiejszy na prawde potrzebuje czegoś taniego ;) nie używam nigdy podkładu,więc nie wiem czy po zakupie będę go regularnie nakładała ;)

Gość no wlasnie tez sie
JESLI NIE MASZ ZBYT DUZO Plamek czy przebarwien na twarzy to moze RIMMEL RECOVER ..to jest podklad bardzo leciutki i rozswietlajacy wiec buzia bedzie wygladala na wypoczeta..tylko kosztuje troche powyzej 20 zl(chyba 27 zl)

Gość okokokokokokokoko
a jeszcze tanszy sama uzywam moje kolezanki uzywaja nawet moja mama. rozswietlajacy lirene shiny tuch super jest lekki, nie trzeba go wiele nakladac, dobrze sie rozprowadza, i jest dosc duza paleta odcieni. kosztuje odpowiedno okolo 18-20 w pojemniczku z dozownikiem i okolo 12 zl w tubce

ja nie uzywam tanich - bo wychodze z założenia ze tanie mieso psy jedza - a to jest twarz - wiec moja wizytowka - wiec kupuje dobre rzeczy i inwestuje w wyglad - bo za pare lat mi sie to zwróci nie wiem ile masz lat ale ja nie nałozyłabym na twarz nic co kosztuje 20 zł - i to nie przez snobizm - po prostu mam wrazliwa cere - ktora wszystko uczula powodzenia w dalszym poszukiwaniu

Gość okokokokokokokoko
mysiapysia30 tak naprawde to w wiekszosci ten sam syf tylko placisz za marke swoja droga ja npo na lierna reaguje super to jest dr irena eris a ona ma dobre kosmetyki. co do drogich rzeczy to roznie bywa jestem uczulona np na vichy tez mam wrazliwa cere uzywalam drozszych podkladow i tez mnie uczulaly.

Gość no wlasnie tez sie
mysiapysia ma troche racji ale autorka pytala o tani a dobry wiec takie jej proponujemy bo bez sensu zeby kupowala drogi podklad jesli nie ma zamiaru go uzywac poza tym jednym wyjsciem

Gość ja bylam
mozesz tez kupic z nivea -krem tonujacy, jest jak krem ale lekki nadaje odcien...

Gość no wlasnie tez sie
albo jesli faktycznie masz zamiar uzyc podkladu tylko raz popros w drogerii o probke i po problemie

teraz mnie korci ten Lirene Shiny Tuch :) przeczytałam o nim troche opinii i myśle,że to jest to czego szukam ;) ale do wyjscia na zakupy jeszcze troche czasu,pewnie kilka razy jeszcze zmienie zdanie ;)

Gość okokokokokokokoko
naprawde polecam mowie uzywaja o wszystkie moje znajome nawet kolezanka ktora uzywala duzo drozszych po sprobowaniu ode mnie stiwerdzila ze szkoda wydawac kasy nic mi sie nie dzieje z cera to samo moja mama kobieta okolo 50 z okropnymi iuczuleniami uzywa i wyglada duzo lepeiej nic jej nie uczula. tak jak powiedzialam jest lekki nie widac go latwo sie rozprowadza ladnie pachnie i nie zostawia smug, a daje ladny swiezy wyglad skory.

DZIEWCZYNY NAJLEPSZYM WYJSCIEM DLA NASZEJ KOLEZANKI Z POSTU JEST: PÓJCIE DO SKLEPU , PERFUMERII, CZY APTEKI I NABYC PRÓBKE DANEGO PODKŁADU NIE WYDA KASY a jesli chodzi o podkłady - to nie zgadzam sie ze wszytskie sa takie same - tansze czy droższe - bo płaci sie za marke prostestuje od wielu lat kupuje podkłady i kosemtyki kolorowe po wielu próbach i błedach doszłam do wniosku ze bez sensu kupowac cos taniego - a potem leczyc twarz - wydawac kase na leki i leczyc błedy obecnie wole wydac trooche wiecej kasy na lepszy towar dotyczy to takze perfum , ubran, butów - a tym bardziej ciała i twarzy kosmwtyki la roche - zawieraja w sobie wode termalna i wiele sk ladników antyalergicznych - wiec po co te bredniie ze wszytkie kosmetyki a tym bardziej podkłady maja ten sam skład?

Gość okokokokokokokoko
w wiekszosci niestety tak jest ja tez probowalam i nadal probuje akurat do tego podkladu nie mam zastrzezen mimo ze nie jest drogi i nie podraznia mi skory i nie mam z nia problemow.