Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikunia.

Bolą mnie oczy

Polecane posty

Gość Kikunia.

Po całym dniu pracy przed kompem pieką mnie oczy jak 150 - jakbym na plaży była i miała piasek i słońce cały czas w oczach :( Noszę okulary - wprawdzie tylko -1,5 ale nosze je tez do kompa, żeby chronić oczy, kupiłam sobie krople Systane, ponoć najlepsze, ale niewiele pomogły :( Może mam jakieś złe te okulary? Bo mam wrażenie, że lekko są niewyraźne, sama nie wiem :(

Gość KamiJka
No okulary to musisz nosić przede wszystkim z wysokiej jakosci szkłami. Takie z antyrefleksem i filtrem. Inne to można sobie o d... potłuc. W przypadku gdy masz kijowe szkiełka to potem właśnie masz takie sytuacje, ze bolą Cię oczka i w głowie się moze kręcić. Idź moze do optyka niech sprawdzi te Twoje okularki i porówna z Twoją obecną wadą czy wszystko gra. Wtedy bedziesz wiedzieć co robic dalej. Ale myślę, ze tak czy tak bedziesz musiała szkiełka sobie jakieś dobre dobrać

Gość aukar
cholerka wysłałam za szybko. Zrób test bo może powinnaś sobie okularki strzelić i tam ci ewentualnie powie, czy powinnaś pójść do lekarza okulisty

Gość naavix
mozesz sprobowac jakichs kropli np. HialEye mi one bardzo pomagaly dobrze nawilzaja ale jesli problem nie ustapi no to nie widze innego wyjscia jak wizyta u okulisty i zrobienie badania