Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ababw

Czy spotkaliście sie z kimś z kafe w realu????

Polecane posty

Gość ababw
Jaki ma z tym związek praca???

Gość zmp
setunia - wiesz co sie dzieje z buuuuuuuuuu?

Gość Świntuch
Co Ty pleciesz człowieku tu chodzi o zwykłe spotkanie z chłopakiem.Ja myśle ze powinnas zaryzykować,przecież nic nie tracisz a możesz zyskać

Ooooooooooo witaj Zmp:) co u Ciebie?Nie wiem co z Buuuuu i co z tym Naszym topickiem:o Odswiezalam go kiedys ale bez odzewu;)

Gość zmp
znajdz go :) byc moze sie odezwie ;) a co u ciebie? ja mam dalej przeboje z mezuchem a wiec.......:( ehhh,wcale smutna nie jestem. az sama sie dziwie. chyba terapia dziala ;)

Gość zmp
musze isc spac bo o 7 pobudka. tylko szkoda mi zostawic otwarta butelke wina,hehe.

zmp ja nie pamietam jak brzmial temat , chbya cos\"a ja wlasnie ide spac\":D To chadzasz na terapie?Mowisz prawde, czy sie maskujesz?;) Cholercia trzeba isc spac zaraz:o

Gość ababw
A jeśli okarze sie świntuchem??

Gość Przedłurzacz orgazmóww
swintuch ale ona chyba nie pracuje to co ma zrobić jak taki mondry jesteś?

Gość zmp
narazie szczera prawda, jeszcze nie doszlismy do "sedna". w kazdym badz razie babka mnie widzi na wylot a wiec obawiam sie,ze kazdy kamuflage rozszyfruje z szybkoscia swiatla.

Gość nie ryzykuj
spotkania z kims kogo znasz krotko, poznaj lepiej, rozmawia przez tel i nabierz pewnosci ze to jest to czego chcesz. mozesz byc zaskoczona bo przeciez zakohcac sie bardzo latwo i nie jest to od nas zalezne nawe jesli on ma zone i dzieci

Gość zmp
jutro mam ciezki dzien.skruche musze walnac przed gosciem,od ktorego pozyczylam rok temu ksiazki na doslowny tydzien i tak jakos sie przecignelo. a chuj,kupie mu MERCI ,powiem,ze mialam depresje i zobaczymy.

Gość Świntuch
Przedłurzacz ić się wyśpij wyraznie jesteś zmęczony.ababw przecież na pierwszym spotkaniu w miejscu publicznym nie skszywdzi Cię a potem powoli przy następnych spotkaniach będziesz go co raz lepiej poznawała.

Gość aaaawww
Tylko,że rozmawiając też może oszukiwać,To chyba bez znzczenia ile będziemy gadać?

Gość zmp
czy dobra to jeszcze nie wiem. jak dla mnie stwarza wrazenie zbyt uleglej. czasami mam wrazenie,ze sie mnie boi????????????????????????? serio,musze kontrolowac swoje wybuchowe wypowiedzi co do niektorych wydarzen,hoihihi

Gość nie ryzykuj
ale jesli piszesz z kims długo to mniej wiecej znasz te osobe, predzej czy pozniej zdradzi swoje zachowania, upodobania a jesli znasz miesiac to co mozesz powiedziec? chociaz... jesli ktos ma zamiar skrzywdzic to bedzie długo sie kamuflował i bedzie bardzonalegał na spotkania

Gość ababw
Tylko,że mieszkamy daleko od siebie.

Gość zmp
wlasnie o to chodzi,ze sie upominal. trzy razy nagrywal sie na sekretarke. mam wyrzuty,owszem. ale jutro nadejjdzie ten dzien. najgorsze to,ze ten facet jest mi potrzebny a juz nie bede mogla skorzystac z jego pomocy :(

Gość nie ryzykuj
Świntuch-> a Ty jestes swintuch czy tylko taki nick posiadasz?

Gość ababw
Nie,nie nalega.Wydaje się być bardzo,bardzo w porzadku i to jest troche podejrzane.

Gość nie ryzykuj
jesli daleko od siebie to i tak nie wybieraj sie na spotkanie do miasta ktorego nie znasz.... tak mi sie wydaje, niedh on przyjedzie do Twojego

Zmp caly tydzien mam wolny od szkoly:classic_cool: ale jutro mam szkolenie;) i kurde nie moge zaspac:D a to mi sie ostatnio czesto zdarza:o

Gość zmp
licze na to. dlatego pojde bez makijazu,skromnie ubrana,mowiac,ze mam baaaaardzo duuuze problemy osobiste. ;););)

Gość nie ryzykuj
jak długo sie znacie? słyszalas jego glos? widziałas przez kamerke?