Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkie

durnowate chłopiska

Polecane posty

Gość ulkie

Ma ktoś takiego durnowatego chłopa jak ja? Obiecał matce, że jutro pojedzie z nią po kuchenkę i się wariat upił żeby jutro mieć kaca i ją wyrolować. Mnie też. Przecież wyskoczył tylko na jednopiwko. Na 8 godzin. Ach, durne. Ale i tak kochane...

Mój też jest durny :) ostatnio ugryzł moją matke w ramie, tak dla żartów aż sińca miała :)

hehe mój też robi głuuupie rzeczy :D zawsze mnie denerwuje, jak mamy sobie obejrzec film. wybiera pół godziny. kłóci się ze mną o tytuł. wkońcu zostaje ten co on chciał. minie 10 minut. i zamiast oglądać to śpi :D

Gość ulkie
skąd ja znam te głupie pomysły, jak mu jego szczurzysko wlazło do talerza z obiadem to go głodził 3 dni (za kare)

mój to samo ale jak już zacznie oglądać to nie śpi tylko co chwile zatrzymuje film z tekstem że musi zobaczeć coś na allegro lub tym podobne, po czym przypomina sobie o filmie po 20 minutach i w ten sposób oglądamy jeden film kilka godzin..

Gość ulkie
właśnie, ja też nie pamietam kiedy coś do końca ze mną obejrzał. Aż sie boje z nim do kina iść bo strasznie chrapie

Gość ulkie
a najgorsze jest to, że na napisach początkowych wyskakuje z majtek i chce coby go miętosić. I jak tu się skupić na filmie?

mój w nocy przez sen gada i co chwila słyszę \"przytul mnie\". A jak wstane siku to ledwie zrobie dwa kroki i krzyk \"Mysza!!! Gdzie jesteś???? Przytul mnie!!!!\" a chodze często bo jestem w ciąży i ciągle czuję parcie na pęcherz :)

hehe, mój jak usypiamy to wyciąga cudo z majtek, wsadza pomiędzy nogi i muszę trzymać go jeszcze w ręce, inaczej nie uśnie :D

Gość ulkie
a pro po sikania. Ma faze na sikanie w nocy do butelek plastikowych (zawsze musi mieć zapas w pokoju) bo mu za daleko do łazienki.

hahaha, mój zawsze śpi nago i zawsze jak sie położymy i jak tylko wstaniemy ciągnie moją rękę w kierunku swojego kroczai mówi \" coś ci pokaże\" albo \"mam coś dla ciebie\", wkłada mi go do ręki i zawsze sie to seksem kończy a potem gada że to wszystko moja wina.... albo mi mówi \"przytrzymaj sie żebys nie spadła z łóżka\"..... :)

Gość ulkie
okłamał medycyne, jak robił prawko (po raz kolejny) to "zapomniał" wspomnieć o padaczce i co gorsza na sygnalizacji świetlnej nie rozpoznaje kolorów

Gość ulkie
o, a mój kiedys jak sobie popił na imprezce to robił gościom wiatraczek siusiakiem :/

Mój też jest kochany ale jak mnie ostatnio dopadł pod prysznicem u rodziców to myslałam że sie kabina rozleci. A potem oczywiście wszystko moja wina :)

mój jak popił to pluł sobie na rękę a potem to rozdmuchiwał komuś w twarz, ze niby całuski przesyła....:)

mój osatnio jak popił z przyjacielem :d to na pożegnanie położyl go na masce i udawał, ze jest gejem :O :D haha wariat. a potem gdy mu to mówiłam, to oczywiscie, ze wymyslam

Gość ulkie
czasami jak mu się już uda stanąć na czerwonym to wydłubuje sobie kozy z nosa, robi kulki i strzela innym kierowcom w okna

hahahaha swojego zapoznałam ostatnio z moim kumplem z dawnych lat to razem potem poszli na most i sikali na przejeżdżające w dole auta :) ale był rozprysk :)

Gość ulkie
ostatnio przy powrocie do domu z knajpki na stacji benzynowej razem z moim szwagrem powyciągali klejnoty i sprawcali który ma bliżej do średniej europejskiej

Carol. gratuluje, który miesiąc? :) ja ide spać, bo już się przebudził i szepcze, że jak nie przyjde, to ptaszek odleci :D

Gość jesteś jego służącą